Az egyik eset március 30-án 20 órakor és 31-én 10 óra közötti időben történt. Az ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen színű, forgalmi rendszámú és típusú járművel Kaposvár belterületén a Losonc közben közlekedett. A Kisfaludy utca 23. szám melletti útszakaszon nekiütközött az úttest bal szélén álló kék színű Daewoo Kalos típusú személygépkocsinak.

Az ismeretlen járművezető a baleset után a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A másik eset március 31-én 15 óra 15 perc és 17 óra 30 perc közötti időben történt. Az ismeretlen személye az általa vezetett ismeretlen színű, forgalmi rendszámú és típusú járművel Kaposvár belterületén a Vár utcában közlekedett. A Vár utca 4. szám (Plaza) előtt nekiütközött az úttest bal szélén álló piros színű Suzuki Swift típusú személygépkocsinak.

Az ismeretlen járművezető a baleset után a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a fenti eseményeket látták, vagy azokkal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-80-as telefonszámon vagy a 107-es segélyhívószámon.

Címkék: személygépkocsik, rongálás, ütközés, rendőrség, Kaposvár, kék hírek