gyilkosság

Április 22-én Kiskorpádon egy 75 éves férfit agyonvertek a háza udvarán. Élettársát, egy idős helybeli nőt súlyos sérüléssel kórházba szállították, őt is bántalmazták. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai a mai napon elfogtak és kihallgattak két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a cselekmény elkövetésével, közölte Bíró Gábor,a  Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

gyilkosság2

A főkapitányság javaslattal élt a Somogy Megyei Főügyészség felé, hogy az őrizetbe vett férfiakat helyezzék előzetes letartóztatásba. Nyereségvágyból elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt folytatnak
eljárást, de több részletet nem közöltek a nyomozás érdekeire hivatkozva. Elsőként a Kapospont számolt be arról, hogy helybeliek szerint egy környéken lakó férfit és hozzátartozóját gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy kölcsönt kaptak az idős pártól, és amikor meg kellett volna adniuk a pénzt, akkor történt  bűntény. Úgy tudjuk, az egyik tettes csökölyi, és nem sokkal korábban szabadult a börtönből.

Olvassa el korábbi anyagainkat! És nézze meg a videót!

 

Nézze meg a gyilkosság után a helyszínen készült videónkat!

 

Címkék: agyonverték, gyilkossság, emberölés, Kiskorpád, elfogták, kék hírek