Ahogyan arról már beszámoltunk, a 7-es járaton az Anna utcában egy férfi utas ököllel állon vágta a buszvezetőt. A 36 éves férfi két kisgyermekével a vasútállomáson szállt fel a buszra kedden 11 órakor. A vezetőfülke melletti oszlopba kapaszkodott, karján az egyik gyerekkel.

A sofőrt szólt, hogy a biztonságos vezetés érdekében húzódjon hátrébb. A férfi nem engedelmeskedett. Egy zebránál a vezető fékezett, a férfi pedig elvesztette az egyensúlyát. Szidta a buszsofőr vezetési stílusát, majd az ülésből felemelkedett sértettet ököllel állcsúcson vágta.

A megütött ember könnyű sérülést szenvedett. A tömegközlekedési vállalat központján keresztül rendőri segítséget kért, a járőrök a verekedőt előállították a kapitányságra. Az ítélet nem jogerős.

A Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. tájékoztatása szerint három buszsofőrt vertek meg hat hónap alatt a somogyi megyeszékhelyen. Valamennyi esetben eljárást indított a rendőrség. A Kapos Volán Zrt. közleményben tájékoztatta a Kapospontot arról, hogy a kaposvári eseteken kívül még két buszsofőrüket bántalmazták idén Nagyatád közelében.     

Címkék: Kaposvári Tömegközlekedési Zrt, megverte, járat, sofőr, busz, kék hírek