További engedmény a tóhoz utazóknak, hogy a Balaton Mix jegy megvásárlása esetén a MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít.

A Balatonhoz kirándulók számára április 27-től, szombattól ismét elérhető a pénztárakban a Balaton Mix jegy, a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata. A jegy lehetővé teszi az érvénytartamán belül (a fajtától függően) egy vagy két szabadon választott napon a Balaton körüli vasútvonalakon közlekedő vonatok és a tavon átkelő, menetrend szerinti hajójáratok korlátlan számú igénybevételét, díjmentes kerékpárszállítási lehetőséggel. A jegy – alkalmazkodva az utazók igényeihez – felnőtt, gyermek, és családi változatban kapható. A vasúttársaság a Balatonhoz való eljutás megkönnyítése érdekében további 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít, a megvásárolt Balaton Mix jegy típusától függően 50 km feletti távolság esetén vagy akár kilométer korlátozás nélkül.

A Balaton Mix jegy felhasználható Szabadbattyán és Tapolca, Tapolca és Balatonszentgyörgy, továbbá Balatonszentgyörgy és Szabadbattyán között.

Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban további részletes információk elérhetők a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.


Címkék: vonatokon, hajókon, körül, jegyek, kedvezményes, Balaton, gazdaság