Szoros küzdelemben őrizte meg veretlenségét a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub a másodosztályú bajnokságban. A KKK csütörtök este a negyedik forduló rangadóján 87-82-re győzte le hazai pályán a tavalyi ezüstérmes Újbuda MAFC-ot. A kaposávriak legjobbja ezúttal Luka Markovics volt, aki 23 pontig jutott.

Óriásit küzdve megfordította a Fino Kaposvár az észak-macedón Strumica elleni párharcot a férfi röplabda CEV Kupában. A magyar rekordbajnok együttes idegenben 3:0-ra kapott ki, de a hazai visszavágón ugyanilyen aranyában nyert, az aranyszettben pedig a továbbjutást is kiharcolta. Így a Fino a következő fordulóban egy igazi sztárcsapattal, a török Galatasaray-jal találkozik majd.

Hazai medencében szerezte meg szezonbéli első győzelmét a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. A KVK az újonc Debrecen gárdáját fogadta a Csik Ferenc Versenyuszodában. Surányi László tanítványai végül 14-13-ra megnyerték a mérkőzést, ám a vezetőedző egyedül a három bajnoki ponttal volt elégedett, a mutatott játékkal nem.

Rendhagyó testnevelésórát tartottak a napokban a tabi Rudnay Gyula Szakképző Iskolában. A középiskola ugyanis Siklósi Gergelyt, a párizsi olimpia bajnokát látta vendégül. A programot a Küzdj meg a Bajnokkal Alapítvány és a Honvédelmi Sportszövetség közösen szervezte.

Tizedik alkalommal rendeztek jótékonysági futóversenyt a katonák nemrégiben Kaposváron. A szakadó eső ellenére is mintegy 1300-an álltak rajthoz.

A Desedán debütált a közelmúltban Magyarországon legújabb horgászversenye. A viadal különlegességét az adta, hogy ezúttal nem csónakba, hanem kajakba szálltak a pergető horgászok.