Nagyarányú vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi FC az FC Főnixtől a labdarúgó NB III. dél-nyugati csoportjának 11. fordulójában. A somogyiak az első félidő utolsó perceiben kerültek hátrányba, majd a második játékrészben Szederkényi Ádám kiállítása után még nehezebb helyzetbe kerültek a hazaiak. A Rákóczi védője a tizenhatoson belül szabálytalankodott, ráadásul a megítélt büntetőt gólra is váltották a vendégek.

Székely Tibor tanítványai a folytatásban hiába futottak az eredmény után, újabb gólokat a Főnix játékosai szereztek, akik végül kiütéses, 5-0-ás győzelmet arattak a cukorgyári gödörben.

Videón a teljes mérkőzés!

Kaposvári Rákóczi FC–FC Főnix 0–5 (0–1)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 350 néző. V.: Gáspár A. (Farkas G., Keszthelyi K.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Heil (Mayer M., a szünetben), Szederkényi, Balogh Á. – Görög, Balla, A. Mazzonetto, Horváth B., Pusztai – Babinzsky, N. Mazzonetto (Zoltán R., a 60. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.

FC Főnix: Nagy Sz. – Andróczi, Csiba, Tóth B., Jungwirth, Bolla – Weisengruber (Balathy, a 87. percben), Réti, Rubos (Zólyomi, a 87. percben), Kertész (Korponai, a 64. percben) – Adorján G. (Gruber, a 78. percben). Vezetőedző: Pavlik József.

Gólszerzők: Adorján G. (a 41. percben), Bolla (az 57. percben – 11-esből), Korponai (a 68. és a 72. percben), Gruber (a 86. percben).

Kiállítva: Szederkényi (az 55. percben).

Címkék: főnix, nb3, labdarúgás, kaposvári rákóczi, sport