Második bajnokiját vívja szerda este a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata - írja a kapospolo.hu. Surányi László együttese az EPS-Honvéd gárdáját látja vendégül a Csik Ferenc Versenyuszodában.

A KVK egy hazai vereséggel kezdte az új idényt, majd a Magyar Kupában javítottak a somogyiak. A kvalifikáció során a Debrecen és az Eger ellen is győzni tudtak Juhász-Szeleiék.

A Honvéd közben kifejezetten eredményesen kezdte az új szezont. Miskolcról mind a három pontot elhozták, majd a Magyar Kupában is három magabiztos sikert könyvelhettek el. Szivós Márton csapata az elmúlt napokat Montenegróban töltötte, ahol az Eurokupa kvalifikációt szintén három győzelemmel fejezték be, így bejutottak a sorozat főtáblájára.

– A Honvéd nem egy egyszerű csapat. Van egy speciális védekezésük, amit az elején meg kell próbálnunk átlőni, ha ez sikerülne, azzal meg lehetne őket zavarni. Komolyan kell vennünk őket, nem szabad arra építenünk, hogy ők esetleg fáradtabbak. Jobban kell akarnunk, jobban kell játszanunk és végig koncentrálnunk kell – nyilatkozta a találkozót megelőzően a KVK játékosa, Fülöp Bence.

A Kaposvári VK – EPS-Honvéd bajnoki szerdán 19 óra 30 perckor kezdődik a Csik Ferenc Versenyuszodában. A belépés továbbra is ingyenes!

Címkék: ob1, honvéd, kaposvári vízilabda klub, vízilabda, sport