Döntetlent játszott első edzőmeccsén a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, amely Horvátországban, Eszéken volt érdekelt a hétvégén. Mivel a találkozót a MOK Mursa Osijek edzésidejében játszották, így már az ötödik, mindent eldöntő játszmát végül nem tudták lejátszani - írja a klub honlapja.

Az előző szezonban szerepelt társaságból négyen voltak kezdők a horvát találkozón, mégpedig Magyar Bálint, Bögöly Gábor, Hubicska Patrik és az orosz Stepan Novoselov. Baróti Árpád helyén Kalmár Ákos, a kubai Tomas Lescay helyett pedig Iván Bence játszott. A liberó a nyáron érkezett, legutóbb a Pénzügyőrben szerepelt brazil Bruno Feliciano volt. Csereként kapott lehetőséget az új francia légiós, Martin Djordjevics, a Kecskemétről érkezett Boldizsár Péter, továbbá a saját nevelésű Laczó Bálint és Csordás Bertalan, aki Eördögh Bálintot váltotta nyáron a liberó poszton. A műtétje után újra megsérült kubai Hermes Quevedo nem tartott a többiekkel, míg az új kínai légiós csak szeptember 21-e után csatlakozik új csapatához.

Miután a kínai röplabdázó még nem lesz itt az osztrák Hypo Tirol Innsbruck elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, így a Fino vezetői szerették volna, ha szeptemberben még kaposvári mezben játszik Baróti Árpád, ám nem sikerült megegyezni vele. Eördögh Bálint továbbra is edzésben marad, de csak az U20-as csapatnál; ő ugyanis leérettségizett és most szakmát tanul, s szeretne arra összpontosítani.

MOK Mursa Osijek–Fino Kaposvár 2:2

Fino Kaposvár: Magyar, Bögöly, Hubicska, Kalmár Á., Iván B., Novoselov. Csere: Bruno (liberó), Csordás B. (liberó), Boldizsár P., Djordjevics. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics.

Címkék: eszék, fino kaposvár, röplabda, sport