Újabb győzelmével továbbra is az élmezőnyben tanyázik a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III dél-nyugati csoportjában. 

A zöld-fehérek egy öngóllal kerültek előnybe a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen, majd Mayer Milán vezérletével már az első 45 percben megléptek 4-0-ra.

Görög és Babinszky a folytatásban tovább növelte a somogyiak előnyét, így a Rákóczi végül 6-0-ra diadalmaskodott a cukorgyári gödörben.

Videón a teljes mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 6–0 (4–0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 500 néző. V.: Szalai L. (Farkas G., Keszthelyi K.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Heil, Nagy M., Balogh Á. – Görög, Balla (Szabó M., a 80. percben), Szederkényi, Pusztai (Böndi, a 80. percben) – Babinszky, Mayer M. (Pressing, a 80. percben), N. Mazzonetto (A. Mazzonetto, a szünetben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Bedics, Balogh M., Papucsek, Csontos – Pekowski (Balogh B., a szünetben), Heinczinger (Németh P., a szünetben (Gajdóczi, a 68. percben)) – Pauer (Gyuris, a szünetben), Szellák (Madarász, a 78. percben), Bohata – Bozai B. Vezetőedző: Bozai Attila.

Gólszerzők: Balogh M. (a 2. percben), Mayer M. (a 11. és a 38. percben – a másodikat 11-esből), Babinszky (a 33. és a 64. percben), Görög (az 55. percben)

Sárga lap: Szederkényi (a 67. percben), illetve Bohata (az 53. percben), Balogh M. (az 57. percben).

Székely Tibor: – A csapat már sokszor bizonyította, hogy mentálisan mennyire erős, erre pedig mérhetetlenül büszke vagyok. Azt követően, hogy itthon kikaptunk az Iváncsától, három nappal később egygólos hátrányból megvertük az MTK második csapatát, majd jött a Gárdony elleni mérkőzésen, melyen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, jók voltak az átmeneteink. Dolgozunk tovább, hiszen hosszú még a szezon. Mérkőzésről-mérkőzésre szeretünk haladni, így ez is egy újabb lépcsőfok volt.

Bozai Attila: – Tudtuk, hogy egy jobb csapat otthonában lépünk pályára, így nem is vereség és a gólkülönbség bosszant, hanem a több játékosaim teljesítménye. A Kaposvár uralta a mérkőzés, mégis több faultot csináltak mint mi, hiszen sokkal jobban akarták ezt a sikert, ami a helyzetkihasználáson is megmutatkozott. Gyermeteg gólokat kaptunk, de úgy gondolom, hogy a balszerencse is sújt minket, hiszen az első gól kabaréba illő volt.

Címkék: gárdony-agárd, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport