Rangadót nyert Nagykanizsán, így élre állt az NB III Dél-Nyugati csoportjában a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgócsapata.

Székely Tibor tanítványai Babinszky Bence duplájával 2-0-ra diadalmaskodtak, így négy forduló után veretlenül vezetik a tabellát.

A kaposváriak augusztus 28-án az Iváncsát fogadják majd saját közönségük előtt.

FC Nagykanizsa–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)

Nagykanizsa, Olajbányász Stadion, 420 néző. V.: Muhari G. (Király Zs., Domján D.).

FC Nagykanizsa: Verpecz – Ekker, Kovalovzsky, Szanyi, Lakatos Cs. (Török, a 71. percben) – Godzsajev-Telmán (Szabó B., az 56. percben) – Terbe, Szökrönyös D. (Kondor, az 56. percben) – Lőrincz (Gránicz, a 82. percben), Vukk, László D. (János N., az 56. percben) Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Görög Balogh Á., Hadaró, Pusztai – Szederkényi, A. Mazoonetto – Horváth B. (Böndi, a 92. percben), Balla (Szabó M., a 69. percben), Babinszky – Mayer M. (N. Mazzonetto, a 88. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Gólszerző: Babinzsky (a 6. és az 51. percben).

Székely Tibor: – Mind a két csapatnak jár a gratuláció, hiszen a rekkenő meleg ellenére is a győzelemre játszott, nagy iramot diktált, úgy gondolom, hogy ez a fejlődés útja. Azt gondolom, hogy jókor szereztük a gólokat, remek volt a mentalitásunk, a srácok ebbe a meccsbe is jól álltak bele. Egy igazi csapatmunka volt a győzelem, aminek természetesen nagyon örülünk, hiszen különleges, de a helyén kell kezelnünk és dolgoznunk kell tovább.

Gabala Krisztián: – A Kaposvár racionális futballal, két rúgott góllal elvitte a három pontot. A futball ilyen, nem pontozásra, gólokra játszák, így már most nagyon várom a visszavágót. Nem szeretnék abba belemenni, hogy miért nem sikerült gólt szereznünk. Vár még ránk 25 forduló, melyek során megörvendeztethetjük a szurkolóinkat.

Címkék: nagykanizsa, nb3, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport