null

Pellei Kristóf Szentesen kezdett el vízilabdázni, ahol végigjárta a ranglétrát. Az utánpótlás évek után 2014-ben mutatkozott be a felnőttek között, és egészen 2022-ig erősítette a Csongrád-Csanád vármegyeieket. Onnan Pécsre vezetett az útja, most pedig a KVK-nál folytatja pályafutását, ahol együtt játszhat majd testvérével, Frankkal.

– Sokat számított, hogy a testvérem is itt játszik. Ismerem a csapat nagy részét is, ezek adták meg a döntésem alapját – nyilatkozta a kapospolo.hu-nak Pellei Kristóf.

A Pellei-testvérek az elmúlt években gyakran találták magukat egymással szemben a medencében, az új szezonban viszont már együtt dolgozhatnak majd a kaposváriak sikereiért.

– Várom már nagyon, főleg hogy eddig olyan csapatokban játszottunk külön, ahol közvetlen riválisok voltak a klubok. Ilyen volt Kaposvár és Pécs, Szeged és Szentes, de szerencsére most úgy alakult, hogy megint együtt játszhatunk majd – tette hozzá Pellei Kristóf.

A 25 esztendős vízilabdázó mindenképpen szeretne előrébb lépni a kaposváriakkal a tabellán.

– Mindig is pozitív kép élt bennem a klubról, a körülmények jók, szép az új uszoda, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok. Tavaly is szintet lépett a csapat, de úgy érzem, hogy az előttünk álló idényben is feljebb tudunk lépni a tabellán. Ezért fogunk küzdeni minden egyes mérkőzésen – zárta gondolatait Pellei Kristóf.

Pellei Kristóf a KVK második nyári igazolása a magyar válogatott Hárai Balázs után.

Címkék: pellei kristóf, kaposvári vízilabda klub, kvk, sport