2024. július 1-jével az MLSZ Somogy Vármegyei Igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága élén Kiss Szabolcs váltja Fodor Gyulát. A korábbi elnök közel 16 évig irányította a megyei Játékvezetői Bizottságot, tapasztalatával és tanácsaival a jövőben is segíti a bizottság munkáját.

Az új elnök Kiss Szabolcs, akinek legfőbb célkitűzése Somogy vármegye labdarúgó játékvezetésének fellendítése, a játékvezetők munkájának szélesebb körben történő megismertetése, társadalmi szempontból pedig népszerűségének növelése.

null

Az új elnök agilis és aktív személyisége garancia lehet a jövőre nézve, hiszen már elnökségének első napjaiban komoly munkát fektet a Játékvezetői Bizottság tevékenységébe. A már meglévő és jól működő alapok mellett a szervezet frissítette az ügyrendjét, a játékvezetők Etikai Kódexét és új stratégiákat dolgozott ki számos területre.

Kiss Szabolcs 1979-ben született Siófokon. Kisbárapátiban nőtt fel, jelenleg Kaposváron él. Nős, két fiúgyermek édesapja. 1999-ben tett alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát. 20 évesen egyik legfiatalabb játékvezetője volt Somogynak. Szorgalmának, alázatának köszönhetően becsülettel végig járta a ranglétrát, ami egészen az országos, NB III-as meccsekig vitte. Szakmai életútja során nagy rutinra tett szert mind játékvezető, mind asszisztensi poszton.

Aktív pályafutását 2021. év végén fejezte be, majd a 2022-től játékvezető ellenőrként tevékenykedik Somogy vármegyében. 2024. év elején nívós elismerésben részesült az MLSZ Országos Játékvezetői Bizottságától, mellyel a somogyi játékvezetésért tett áldozatos munkáját ismerték el.

Az elnökség személyi összetétele: Kiss Szabolcs - elnök, Németh Dóra - alelnök, Kiss Balázs - instruktor, Barna József, Kovács Zsolt, és Fodor Gyula elnökségi tagok.

Címkék: kiss szabolcs, játékvezetői bizottság, somogy vármegye, sport