null

Az akár magasposzton is bevethető Kis Raul személyében újabb játékossal bővült a feljutást megcélzó Kaposvári Kosárlabda Klub kerete. A 28 éves játékos a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia gárdájával zárt remek szezont. Kis Raulék kiharcolták a feljutást a Piros csoportba. A somogyiak legújabb igazolása pedig közel dupla-duplát átlagolt 12 ponttal és 8,1 lepattanóval. Átlagosan ő töltött a legtöbb időt a parketten csapatából, 28,4 percet kapott Branislav Dzunic vezetőedzőtől.

– Dolgoztunk már együtt, ez lesz a negyedik közös évünk Bánéval. Nála ez a maximalizmus tljes mértékben megvan, szóval szeretnénk az idei szezonhoz is így hozzáállni, hogy minél jobban játsszunk, minél több meccset nyerjünk és meglegyen az a feljutás – emelte ki a klub honlapján Kis Raul.

A 206 centis kosaras azt is elárulta, hogy rengeteget dolgoztak a sikeres szezonért.

– Egy hosszú szezon van mögöttem tele munkával. Egy bajnokságot megnyerni semmilyen szinten sem könnyű. A csapat és Báne is rengeteg munkát fektetett ebbe. Itt Kaposváron is ez lenne a cél, hogy elérjük azt, amit tavaly Fehérváron – mondta Kis Raul.

A zalaegerszegi gyökerekkel rendelkező játékos egyébként a ZTE és az ASE színeiben az élvonalban is kipróbálta már magát.

Címkék: kis raul, kaposvári kosárlabda klub, átigazolás, sport