null

Az akár magasposzton is bevethető Kocsis Zalán Paár Márk és Szőke Bálint után a következő biztos kerettag a kaposvári kosarasoknál.

– Boldog vagyok nagyon, hogy visszatérhetek a nevelőegyesületembe. Nagyon sokat köszönhetek a Kaposvárnak. Minden lehetőséget megkaptam itt korábban, hogy kosárlabdázó válhasson belőlem. Ezt a következő szezontól még jobban meg szeretném hálálni nekik – fogalmazott a kosarasok régi-új játékosa.

Kocsis Zalán 2019-ig játszott Kaposváron, majd a PVSK-t és az NKA Pécs gárdáit is erősítette a Piros-csoportban. Ezt követően 2022-ben visszatért a PVSK-hoz, de játszott a Salgótarján csapatában is, végül a legutóbbi szezont a Zöld-csoportban, a Tiszaújváros színeiben pattogtatta végig.

– Öt éve igazoltam el, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem azóta a B csoportos bajnokságról is. A legutóbbi szezonom úgy érzem nagyon jól sikerült, így bizakodva várom a következő szezont. Fiatal sikeréhes, bizonyítani vágyó csapat leszünk, így mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy vissza jussunk az élvonalba. Bízom benne, hogy szurkolóink hatodik emberként fognak minket segíteni. Alig várom, hogy ismét élőben hallhassam tőlük az „Utcára nyílik a kocsamaajtó...” és a „Hajra-hajrá Kaposvár!” rigmsuokat – mondta Kocsis Zalán.

Címkék: kocsis zalán, kaposvári kk, sport, kosárlabda