A mérkőzésről a delfinek.hu itt tudósított részletesen. A somogyiak vezeteőedzője, Dalibor Damjanovic pedig így nyilatkozott a lefújást követően:

Először is gratulálok az OSE-nak a győzelemhez. Azt hiszem, ha ma nyertünk volna, azt is megérdemeltük volna, de a végén nem volt szerencsénk, Markó és Tahj tiszta dobásai kimaradtak, de ezek nem igazán hibák. Az már inkább, hogy az első negyedben hét eladott labda volt, a félidőre már kilenc lett. A célunk pont az volt, hogy ok nélkül ne legyenek eladott labdáink az OSE hazai pályáján, mert nagyon jók gyorsindításban. Végül 18 eladott labdánk volt összesen, ez három meccsre is sok lenne, ha nyerni akar az ember. A mérkőzés néhány pillanatában mondhatjuk, hogy a tervek szerint haladtunk, 38 percig vezettünk a meccsen. Ez nagyon jó, de mégis, amikor előnyben voltunk, sok apró hibát követtünk el. Büszke vagyok a csapatra, jól edzettek a héten, megpróbáltuk a lehető legjobban felkészíteni őket. James sajnos nem volt 11-12 napig, és Remy is nagyon hiányzott. Sajnos vannak sérülés problémáink és nem tudtuk normál módon edzeni. Nincs most időnk ezen keseregni, fel kell készülnünk a három nap múlva következő találkozóra. Nem fogjuk feladni, ha úgy játszunk, mint ma, akkor nem aggódom.

MVM-Ose Lions–Kometa Kaposvári KK: 83–79 (25–22, 16–28, 21–15, 21–14)
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok V.: Kapitány G., Makrai M., Török D.

MVM-Ose Lions: Riddley 23/3, Balsay Á. 5/3, Gholston 17/9, Stevenson 7/3, Polutak 19/3 Csere: Thomas 9/3, Ruják A. 3/3, Illés M., Szabadfi M. Vezetőedző: Váradi Kornél Edző: Fodor Ármin

Kometa Kaposvári KK: Krnjajski B. 1, Eaddy 17/12, Paár M. 14/9, Filipovty M. 9/3, Koprivica 12 Csere: Jean-Marie 10, Jackson 13/3, Halmai D. 3, Fehérvári Cs., Szőke Bálint. Vezetőedző: Dalibor Damjanovic Edzők: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

A csapat legközelebb néhány nap múlva Paksra utazik április 17-én 18 órakor.

Címkék: Oroszlány, rájátszás, bajnokság, KKK, kosárlabda, sport, Kaposvár