Elkezdődött a Focivilág Kupa városi kispályás labdarúgó bajnokság Kaposváron. A tavaszi első forduló még az őszi utolsó játéknap volt egyben, így most értünk el a pontvadászat feléhez. Továbbra is három csapat fut versenyt a bajnoki címért, de adott esetben  dobogóért folyó harcba más is beleszólhat még. 

LisaEsther – Liberi 3-1

Gól: Fila, Kovács P., Németh, illetve Iványi Bence

A remek iramú és színvonalú találkozó a kitűnő kapusteljesítményekről szólt, számos gólhelyzetet akadályoztak meg mindkét oldalon, főleg a Liberi kapusa védett rengeteget. A mérkőzés összességében sportszerű volt és sokáig döntetlenszaga volt. 

SZLAMB – Cefre 3-1

Gól: Ferenczy 3, illetve Horváth M. 

A mérkőzésen a SZLAMB szerzett vezetést, többet is birtokolták a labdát, de sérültek híján nem tudták a saját játékukat teljesen játszani. A szívósan védekező és az ellenfelére masszívan tapadó Cefre egyenlített, csak a mérkőzés hajrájában tudott kétszer újra betalálni a SZLAMB.

Belo Bt. – Völgye All Stars 6-2

Gól: Márton 2, Szántó, Dervalits, Balogh, öngól, illetve Lender, Stier

A bajnokság egyik fő esélyese, a Belo Bt. sokat támadott, már az elején vezetést szerzett, de a Kaposvölgye meglepte a bajnokot és nem sok híja volt, hogy kiegyenlítsen. Helyzeteiket azonban elpuskázták, a második félidőben pedig kijött a különbség és magabiztosan nyert a Belo Bt.

Pobjednik – Két Testvér Pizzéria 3-1

Gól: Stikrád 2, Rákosa, illetve Sárközi

Egy végig kiegyenlített mérkőzésen az egy-egy elleni párharcok miatt paprikás hangulatúra sikeredett az összecsapás, végül a fiatalabb Pobjednik erőnléttel felülmúlta ellenfelét és két góllal megérdemelten bizonyult jobbnak.  

Kórház-Anonim  4-1   

Gól: Verebély 4,  illetve Lőrincz E      

Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak adódtak gólszerzési lehetőségei, melyekből a Kórház csapata minimális előnyt szerzett. A második félidőre a csere nélkül érkező Anonim csapata elfáradt, a Kórház csapata magabiztossá tette győzelmét.

Somogy Sportja – Rotonda  2-5   

Gól: Tóth Gy, Sulyán D,  ill:  Sándor G. 3, Katona, Árbogászt   

Az első félidőben magabiztos vezetést szerzett a Rotonda csapata, a Somogy Sportjás fiúk későn ébredtek, csak felzárkózásra futotta erejükből

A következő forduló párosítása: 03.25. (hétfő) 18.15 Belo Bt.-Liberi. 19.00 Cefre-Anonim. 19.45 Két Testvér Pizzéria-Völgye All Stars. 20.30 LisaEsther Rendezvényház-SZLAMB. 03.27. (szerda) 18.45 Gépész Kadétok Rotonda FC. 19.30 Somogy Sportja-Pobjednik. Szabadnapos: Kórház

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, kaposvár, sport