Magabiztos győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 18. fordulójában, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában.

A zöld-fehérek már az első félidőben magukhoz ragadták a vezetést, a második játékrészben pedig valóságos gólparádét rendeztek Székely Tibor tanítványai. 

Négyszer is betaláltak a zöld-fehérek, akik végül 6-1-re diadalmaskodtak.

Székely Tibor: – Sikerült belökni a szekeret, ami már gurul, így csak pakolni kell rá. A játékosaim élvezték a futballt, domináltak. Az első félidőben bár kimaradtak a helyzetek, de a félidőben nyugalomra intettem őket és a második már jöttek a gólok is. Végül igaza lett Babinszky Bencének, aki azt nyilatkozta a mérkőzés előtt, hogy fölényes győzelem lehet a vége.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 1–6 (1–2)

Agárd Parkerdő, 120 néző. V.: Juhász D. (Sinkovicz D., Keszthelyi T.).

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Balogh M. (Szabó Bence, a 83. percben), Szabó Balázs, Lencsés, Ódor (Balogh B., a 63. percben) – Pekowski (Németh P., a 63. percben) – Krán, Szellák, Balogh Á., Bozai B. (Szombati, a 78. percben) – Tóth T. Vezetőedző: Bozai Attila.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil, Gál M., Harsányi D. – Ekker (Rituper, a 80. percben), Szederkényi (Mayer M., a 80. percben), A. Mazzonetto, Horváth B. (Pintér M., a 72. percben), Pusztai – Babinszky (N. Mazzonetto, a 72. percben), Hampuk (Bíró D., a 63. percben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Gólszerzők: Harsányi (a 24. percben – öngól), illetve Horváth B. (a 12. percben), Harsányi (a 33. és az 55. percben), Ekker (az 50. és a 76. percben), Mayer M. (a 84. percben).

Sárga lap: Balogh M. (az 59. percben), Szellák (a 88. percben).

Címkék: nb3, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport