A szlovén szakember december közepén érkezett Kaposvárra, akkor a szezon végéig írt alá. Pénteken azonban két évre meghosszabbította a szerződését a klubbal. A tapasztalt szlovén edző irányításával a csapat a hétvégi bajnoki előtt rájátszást érő helyen áll, míg decemberben még a sereghajtók között szerepeltek. 

– Örülünk, hogy Dalibor személyében olyan edzőt sikerült szerződtetnünk, aki azokat az elveket képviseli, mint klubunk – emelte ki Puska Zoltán, a Kometa Kaposvári KK ügyvezetője. – Bízunk benne, hogy ez a szerződés hosszútávon biztosíthatja azt, hogy eredményesen és az elveinknek megfelelően szerepeljünk.

– Szeretném megköszönni először is a stábnak, a játékosaimnak és a klub vezetésének, hogy lehetőséget kaptam. Nélkülük most ez a hosszabbítás nem történt volna meg – mondta Dalibor Damjanovic. – Amikor jól mennek a dolgok sok barátja van az embernek, de ha néha rosszra fordul a helyzet csak a családra számíthat az ember. Így itt is azon dolgozom, hogy még inkább családként működjön a klub. A saját családom is itt van most és hálás vagyok nekik is. A feleségem is sokat segít nekem, hogy a munkámra fókuszálhassak. De lett egy másik családom is Kaposváron, akikkel jóban-rosszban családként dolgoztunk együtt. Nagy céljaim vannak Kaposvárral – tette hozzá a szakember, aki a következő esztendőkben is segítei a csapatot.

Címkék: dalibor damjanovic, kaposvári kk, kosárlabda, sport