A bajnoki alapszakasz második körében is folytatta a hagyományt a Fino Kaposvár az Extraliga-újonc csapatok ellen; vasárnap este Szegeden nyert magabiztosan, játszmaveszteség nélkül - írja a kaposvarvolley.hu.

A mezőny legponterősebb játékosa Baróti Árpád volt, aki összesen 18 pontot termelt: 16-ot támadásból szerzett, amit még megtoldott két blokkal. Összesen egyébként kereken tíz ászt ütöttünk: ennek a felét a csapatkapitány, Bögöly Gábor jegyezte, míg Hubicska Patrik kettőt, de Magyar Bálint, az orosz Stephan Novoselov és a kubai Tomas Lescay is megkínálta az ellent.

Folytatás szerdán 18 órakor a Kaposvár Arénában, ahol a Fino társulata a székesfehérvári MÁV Előre Foxconn csapatát fogadja a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Miután az első felvonást a kaposváriak nyerték idegenben 3–1 arányban, így már két nyert játszma is elég a továbbjutáshoz.

Vidux-Szegedi RSE–Fino Kaposvár 0–3 (–18, –13, –17)
Szeged, Városi Sportcsarnok, 110 néző. Vezette: Ujházi M., Bátkai-Katona Á.

Vidux-Szegedi RSE: Bodnár L. (2), Csányi (4), Kiss G. (5), Gönczi (9), Durigon (8), Piti (1). Csere: Borsi (liberó), Polyák P. (liberó), Honti (3), Kasnyik (–), Demcsák B. (–), Pintér B. (–). Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fino Kaposvár: Magyar B. (5), Hubicska (12), Novoselov (7), Baróti (18), Bögöly (9), Lescay (6). Csere: Bozóki (liberó), Quevedo (1), Iván B. (1). Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. Edző: Demeter András.

Címkék: Extraliga, Szeged, Fino, röplabda, Kaposvár, sport