A vártnál simábban, 3:0-ra legyőzte a KNRC a MÁV Előre Foxconn együttesét az Extraliga 10. fordulójában, ezzel pedig a negyedik helyre jött fel a tabellán.

Női Extraliga 10. forduló

KNRC – MÁV Előre Foxconn 3:0 (12, 18, 20)

Kaposvár, Kaposvár Aréna, 614 néző. V.: Mezőffy, Szarka.

KNRC: Szedmák 11, Tóth-Bodovics 2, Dias da Silva 15, Hurst 9, Vilvert 15, Martin 4. Csere: Rády, Parker (liberók), Lima, Radnai 2. Vezetőedző: Vincent Lacombe

MÁV ELŐRE: Orosz 1, Michalewicz 1, Markovic 10, Andersson Isa 1, Dvoracek 14, Pallag 8. Csere: Kovács E. (liberó), Tarr, Király-Tálas, Vacsi 3, Szabó L. 1. Vezetőedző: Lukasz Przybylak

Edzői értékelés

Vincent Lacombe: – Nagyon tetszett a stabilitásunk a játék során, nagyon magas szintet képviseltünk az első 20 percben, pontosak voltak a lányok, jó volt az energiánk és követtük a taktikát is, ez jelentette a különbséget. Nagyon boldog vagyok, mert szép akciókat láthatott a közönség, és bár néhány apró sérüléssel küzdünk, ha tudjuk tartani ezt a frissességet, amit ma mutattunk, és folytatjuk a munkát, akkor készen fogunk állni a továbbiakra és a rájátszásra is.

Lukasz Przybylak: – Ma a játék minden elemében jobb volt a Kaposvár. Nem voltunk elég agresszívak és nem tudtunk megfelelően koncentrálni ahhoz, hogy véghez vigyük a taktikánkat. Vereséggel zárjuk a 2023-as évet. Ebből is tanulnunk kell, hogy 2024-ben még jobbak lehessünk azokban a pillanatokban, amikor igazán számít.

Címkék: extraliga, máv előre, knrc, röplabda, sport