Ötjátszmás, drámai csatában nyert a KNRC az UTE otthonában, és várhatja előnyből a kaposvári visszavágót a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Női Magyar Kupa negyeddöntő 1. mérkőzés

UTE – KNRC 2:3 (-22, 15, -20, 23, -13)

Budapest, UTE Csarnok, 350 néző. V.: Bátkai-Katona, Szabó P.

UTE: Sziládi 4, Ambrosio 4, Moreno Borrero 15, do Amaral 17, Zólyomi 9, Kindelan 24. Csere: Dömsödi, Baksa (liberók), Kilyénfalvi 5, Dani 2, Whitney 8, Sanchez. Vezetőedző: Horváth András

KNRC: Szedmák 13, Tóth-Bodovics 7, Dias da Silva 20, Santos Hurst 14, Vilvert 10, Martin 3. Csere: Rády, Parker (liberók), Lima, Godó 3, Maiorano 1, Radnai. Vezetőedző: Vincent Lacombe

Edzői értékelés

Horváth András: – Az első elvesztett szett után Vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe sőt a saját oldalunkra saját részünkre tudtuk fordítani. Fontos lenne hogy a szet végén illetve mérkőzés végén jó döntéseket hozzunk, ez ma többször hiányzott remélem tanulunk ebből. A következő mérkőzésre viszont így nyitva hagytuk a kaput azzal hogy három kettes mérkőzést játszottunk, úgyhogy a továbjutás egy mérkőzésen fog eldőlni, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy sikeresen vegyük az akadályt!

Lacombe Vincent: – Ez egy igazi kupameccs volt, a maga magasságaival és mélypontjaival. A megingásainknak köszönhetően tartott a mai mérkőzés 5 szettig, de most a legfontosabb dolog, hogy győztesen hagyhattuk el a pályát. Most mindenki a következő meccsre fókuszál, a Vasas ellen minden szurkolónkra szükség lesz a Kaposvár Arénában.

Címkék: ute, magyar kupa, knrc, sport, röplabda