Az egyforma mérleggel álló Oroszlány és Kaposvár csapott össze a Tippmix férfikosárlabda NB I./A csoportjának tizenegyedik fordulójában szombaton - írja a delfinek.hu. Illés Máté és Werner Viktor sérülés miatt továbbra sem léptek pályára az OSE csapatánál, de Balsay Ádám sem játszott.

Tippmix férfikosárlabda NB I./A csoport, 11. forduló

MVM OSE Lions–Kometa Kaposvári KK 85–84 (20–24, 35–14, 12–21, 18–25)
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, V.: Győrffy P., Minár L, Nyilas I.

Kometa Kaposvári KK: Krnjajski B. 1, Paár M. 4, Abell 27/9, Jackson 15/6, Koprivica 13. Csere: Puska B., Eaddy 18/12, Fazekas M. 6, Bogdán B., Halmai D. Megbízott vezetőedző: Szőke Balázs Edző: Filipovics Gordan.

MVM OSE Lions: Szabadfi M. 5/3, Riddley 9/3, Ruják A. 11/9, Hollis-Jefferson 13, Polutak 11. Csere: Thomas 9/9, Árva-File B. 2, Gholston 25/6. Vezetőedző: Simon Petrov Edző: Fodor Ármin.

Szőke Balázs: "Nehéz ilyen vereség után okosat mondani. Azt gondolom, hogy a szerencsésebb csapat győzött, gratulálok az Oroszlánynak természetesen, semmit nem von le az érdemükből. Jól mentünk bele a meccsbe, a megbeszéltek szerint ment minden, aztán volt egy óriási hullámvölgy a második negyedben, 35-14 volt a második negyed az OSE-nak. Ez egy brutális szám, a tranzíciós támadásaikból szerezték ezeket a gólokat, és nagyon jól dobtak, 10-ből 8 hárompontos volt az első félidő. Aztán a másodikban fordult a kocka, szépen visszajöttünk a meccsbe, én is büszke vagyok a srácokra, hogy ilyen küzdeni tudással vissza tudtunk jönni. De sajnos, ahogyan már említettem, a vége a szerencsén múlott és nem mi voltunk a szerencsésebbek. Remélem, hogy a sors majd visszaadja egy másik alkalommal. Köszönöm a fiúknak a munkát, illetve én is megköszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen jó hangulatot teremtettek és kitartottak a mérkőzés végéig mellettünk. Megyünk tovább, dolgozunk."

Címkék: OSE, Oroszlány, alapszakasz, KKK, kosárlabda, Kaposvár, sport