A zimankós időjárási körülmények között lejátszott fordulóban sportszerű mérkőzéseken dőltek el a bajnoki pontok sorsa. A végeredmények sima meccseket sejtetnek, de két mérkőzésen alaposan meg kellett izzadni a későbbi győztesnek. A Somogy Sportja a 1-4-ről, míg a Belo Bt. 0-2-ről fordította maga javára a mérkőzést. A bajnokságban most téli szünet következik, a következő immáron tavaszi fordulóra várhatóan március közepén kerül majd sor.

A Focivilág Kupa 12. fordulójának eredményei:

Liberi-Cefre 6-2
Gól.: Iványi Bo 3, Iványi Be, Varga, öngól..ill. Horváth M, öngól

Jobb helyzetkihasználásával végig vezetett a Liberi, a második félidőben elfáradó Cefre ellen magabiztos győzelmet szereztek.

Rotonda-Két Testvér 8-2
G.: Kovács 2, Varga 2, Sándor, Lakatos, Golita, Szőke, ill. Szilvai Horváth

Az elején még vezetett a Két Testvér csapata, de a félidő közepétől magasabb sebességre kapcsolt a Rotonda és fordított is az első félidőben. A második elején el is húzott ellenfelétől, mely az elfáradó riválisát megérdemelten győzte le még ebben az arányban is.

Szlamb-Kórház 9-1
G.: Ferenczi 3, Marton 2, Kordé 2, Sólyom, Czucz, ill.  Kreiser

Gyors, pontos játékával már az első félidő elején eldöntötte a SzLAMB a mérkőzést. A sok rúgott gól ellenére még számtalan helyzetet elhibáztak. A Kórház becsületgólja a végén született csak.

Völgye All Stars-LisaEsther Rendezvényház 0-7
G.: Fila G 4. Kulcsár 2, Fila J.

A Völgye csak 4+1-ben tudott kiállni, a Lisa sportszerűen ugyanebben a létszámban vette fel a harcot ellenfelével. A Lisa a hét gólon kívül még sok helyzetet elszórakoztak, nagyobb is lehetett volna a különbség. Becsülettel küzdött a Völgye, szépítési lehetőségei is voltak, de azok kimaradtak.

Belo Bt.-Pobjednik 5-2
G.: Farkas, Belovics, Tóth, Balogh 2 ill. Balpgh Balázs, Rákosa J

A mérkőzés elején hamar kétgólos vezetést szerzett a Pobjednik csapata, akik szervezetten, fegyelmezetten állták a Beló rohamait, így a fordulásnál még ők vezettek. A második játékrészben tovább fokozta a nyomást Beló, pár perc alatt kiegyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték, de csak a vége előtti percekben sikerült lezárniuk a mérkőzést.

Somogy Sportja-Gépész Kadétok 8-4
G.: Ács 4, Tanító T 3, Simon R. ill. Schneider 4

Villámrajtot vettek a Kadétok, hamar háromgólos előnyt szereztek. Ellenfelük csak a második félidőben érkezett meg a meccsbe, sorban szerezték a találatokat, előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették és újabb gólokkal tették magabiztossá győzelmüket.     

A harmadik fordulóból pótólt mérkőzésen:

Két Testvér Pizzéria-SZLAMB 4-12
G.: Sárközi K 3, Hortobágyi ill. Ferenczi 6, Sólyom 2, Marton K 3, Kordé

A látszat ellenére nem adták könnyedén a pontokat a Pizzériások, azonban ezen a meccsen nem tudták tartani a remek napot kifogó SZLAMB támadót aki egyértelművé tette a mérkőzés kimenetelét.

A góllövőlista élmezőnye: 26 gólos: Ferencz Márk (SZLAMB), 24 gólos: Fila Géza (LisaEsther Rendezvényház), 23 gólos: Házi Ádám (Belo Bt), 22 gólos: Schneider Barnabás (Gépész Kadétok)

Címkék: labadúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport