3:1-es győzelmet aratott a Kaposvári Női Röplabda Club az UTE ellen vasárnap az Arénában. A játéknap első mérkőzésén két jó formában röplabdázó együttes találkozott: a KNRC és az UTE is 2-2 győzelemmel a háta mögött. érkezett a találkozóra.

A második játszmában meg tudta ugyan tréfálni az UTE a vendéglátó kaposváriakat, akiknek a győzelme azonban nem forgott veszélyben, simán hozták a következő két szettet, és a 3:1-es sikerük azt jelentette, hogy ők folytathatják győzelmi sorozatukat.

Női Extraliga 6. forduló

KNRC – UTE 3:1 (20, -17, 21, 13)

Kaposvár, Kaposvár Aréna, 275 néző. V.: Tillmann, Mezőffy.

KNRC: Szedmák 16, Tóth-Bodovics 5, Dias da Silva 16, Santos Hurst 12, Vilvert 14, Martin. Csere: Rády, Parker (liberók), Lima, Godó, Maiorano 1. Vezetőedző: Vincent Lacombe

UTE: Whitney 2, Ambrosio 14, Moreno Borrero 5, do Amaral 13, Kilyénfalvi 5, Kindelan 13. Csere: Baksa, Dömsödi (liberók), Sziládi 13, Boskó, Zólyomi, Sanchez. Vezetőedző: Horváth András

Edzői értékelés

Vincent Lacombe: – Nagy volt a nyomás a vállunkon mert nagy meccsekkel kezdtük a szezont, de azon túllendülve már egy jó sorozatot kaptunk el és azt ma is folytatni akartuk. Ehhez mérten kértem a lányokat, hogy intenzívebben kezdjék a meccset, ami sikerült is, megvolt a minőség. Tudtuk, hogy nehéz ellenfél lesz az UTE, a második szettben meg is mutatták mire képesek, itt pedig megint tudtunk egy kicsit nagyobb nyomást gyakorolni rájuk. A harmadik és negyedik szettben igazi csapatként működtünk együtt, és voltak olyan játékosaink akik nagyon fontos pontokat szereztek a kellő időpontokban, így a magunk javára tudtuk eldönteni a mérkőzést!

Címkék: ute, knrc, röplabda, sport