A mérkőzést stábunk élőben közvetítette, alább vissza is nézhető, a klub meccsösszefoglalója pedig ide kattintva olvasható végig.

Kaposvári Rákóczi FC–Fehérvár FC II. 3–0 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 230 néző. V.: Kondákor M. (Jakab B., Szabados D.).

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Ekker, Heil, Harsányi D., Gál M. – A. Mazzonetto – N. Mazzonetto (Bíró D., a szünetben), Szederkényi, Horváth B. – Babinszky (Ötvös, a 90. percben), Mayer M. (Hampuk, a 66. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Fehérvár FC II.: Gergely R. – Kiss Á., Horváth G., Husvéth, Kiss M. – Rétfalvi (Bertók, az 55. percben), Molnár Cs. (Kecskés M., az 55. percben) – Csepregi (Lehota, a 80. percben), Ambach (Balogh M., a 72. percben), Berki M. (Balla, az 55. percben) – Menyhárt. Vezetőedző: Imrik László.

Gólszerzők: Mayer M. (a 49. percben), Harsányi (a 84. percben), Szederkényi (a 91. percben).

Sárga lap: A. Mazzonetto (a 66. percben), Ekker (a 68. percben), Hampuk (a 78. percben), illetve Kiss M. (a 67. percben), Kiss Á. (a 76. percben).

Horváth Rudolf: "A fájó kiesés után nehéz volt újra mérkőzést játszani.Hetek óta megérdemeltük volna a sikert, a Mohács ellen felbillent a pálya, akárcsak Mezőörsön, de nem sikerült. A fáradtság, illetve amiatt változtattam, hogy mi szerezzük meg az első gólt, ezt a pluszt Mayer Milánban éreztem, aki még úgy is, hogy nem száz százalékos, a tudása alapján kiemelkedik ebből az osztályból. A végén pedig jöttek a pontrúgások, így megtettük az első lépést ahhoz, hogy jól szerepeljünk a bajnokságban, ami nem lesz könnyű, hiszen előbb Érdre, majd Szentlőrincre utazunk."

Címkék: Fehérvár, Videoton, NB III, Rákóczi, sport, Kaposvár