A fordulóban magabiztosan győztek az éllovas csapatok és így megszilárdították helyeket a táblázaton. Fordulatos mérkőzésen értékes pontot szereztek a Gépész kadétok gárdája a Cefre FC ellen. A SZLAMB gárdája zsinórban az ötödik sikerét aratta, így felzárkóztak a dobogósok mögé.

A Focivilág Kupa nyolcadik fordulójának eredményei:

Gépész-Cefre 3-3

G.: Schneider 2, László M., ill., Horváth Gy., Horváth M., Erdei

Gyorsan vezetést szerzett a Gépész, de az első félidőben megfordította az eredményt a Cefre. A 2. félidőben gyorsan 3-3-ra egalizálta az eredményt a Gépész, és ez az eredménymaradt a végéig. Sok kapufával tarkított mérkőzésen kicsit közelebb állt a győzelemhez a Cefre, de a Gépész pontszerzése sem érdemtelen.

Rotonda-Kórház 4-1

G.: Varga D. 3, Bodor, ill. Árbogást

A Kórház irányította a meccset az első félidőben, de a Rotonda vezetett a szünetben. A 2. félidőben növelni tudta az előnyét, a Kórház csak a végén tudott szépíteni. Megérdemelt Rotonda siker született.

Völgye All Stars- SZLAMB 3-9

G.: Stier 2,. Kelemen, ill., Fertenczy 2, Czucz 2, Márton 2, Kordé K. 2, Ágoston

A mérkőzés végéig az agresszív letámadással operáló SZLAMB már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, az ellenfele erejéből csak az eredmény kozmetikázására futotta.

Két Testvér Pizzéria- Belo Bt. 1-7

G.: Sárközi, ill., Házi 3, Grabarics 2, Balog, öngól

A Két Testvér sokáig jól tartotta magát, az első félidő utolsó 5 percében tudott csak ellépni ellenfelétől a Belo. A második félidőben az elfáradt " pizzásokat" felőrölte a fiatal Belo csapata.

Somogy Sportja-LisaEsther Vendégház  1-10

G.: Sulyán D,  ill.  Fila G 4, Kulcsár 2, Neubauer, Fila J, Tóth, Pető

Sportszerű mérkőzésen az első perctől dominált a LisaEsther csapata, ötletes, lendületes támadásokat vezetve érték el góljaikat és arattak nagyarányú győzelmet.

Pobjednik-Anonim FC 3-0
Játék nélkül

Címkék: kispályás labdarúgás, bajnokság, kaposvár, sport