A negyedik forduló jelentette a végállomást a Kaposvári Rákóczinak a MOL Magyar Kupában. A zöld-fehérek a Győr-Moson-Sopron vármegyei élvonalban szereplő Mezőörs otthonában léptek pályára szerdán, ahol Szederkényi találatával már a 10. percben megszerezték a vezetést.

Erre Venczel válaszolt a 73. percben, majd jöhetett a kétszer 15 perc hosszabbítás. A ráadásban nem esett újabb gól, így tizenegyesek döntöttek a továbbjutásról. A büntetőpárbajt végül a házigazdák birták jobban idegekkel, így ők lesznek ott a sorozat nyolcaddöntőjében.

Mezőörs KSE–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–1, 1–1, 1–1), büntetőkkel: 5–3

Mezőörs, 1000 néző. V.: Gaál Á. (Kulman T., Király Zs.).

Mezőörs KSE: Somogyi – Vadász V., Vári, Debreceni, Böröczky – Szántó (Kreicz, a 69. percben), Tóth L. – Nagy K. (Proceller K., az 57. percben (Simigla, a 120. percben)), Végh T., Vayer – Venczel. Vezetőedző: Bohner Roland.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Ekker, Heil, Harsányi, Gál – Szederkényi, A. Mazzonetto (Mayer M., a 112. percben), Horváth B. – Babinszky, Hampuk, Bíró D. (Pintér M., a 80. percben (N. Mazzonetto, a 106. percben)). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: Venczel (a 73. percben), illetve Szederkényi (a 10. percben).

Sárga lap: Végh T. (a 9. percben), Venczel (a 63. percben), illetve Ekker (a 63. percben), Harsányi (a 117. percben).

Címkék: mezőörs, magyar kupa, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport