1-1-es döntetlent játszott a Kaposvári Rákóczi FC a Mohács csapatával az NB III-as labdaúgó bajnokság 13. fordulójában. A vasárnapi bajnokin a vendégek szereztek vezetést az ex-kaposvári Bohata góljával, majd Pusztai kiállítása miatt emberhátrányba is kerültek a hazaiak.

A zöld-fehérek azonban a hajrában egyenlíteni tudtak Babinszky találatával, így az egyik pontot végül itthon tartották.

Kaposvári Rákóczi FC–Mohácsi TE 1888 1–1 (0–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 280 néző. V.: Altorjay Á. (Aczél P., Burján I.).

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Harsányi, Heil, Szederkényi – Gál, N. Mazzonetto (Babinszky, az 57. percben), A. Mazzonetto (Mayer M., a 67. percben), Horváth B., Pusztai – Hampuk (Ötvös, a 79. percben), Bíró D. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Mohácsi TE 1888: Farkas M. – Vég B., Racskó, Károly V., Encz – Aszalós, Dér (Kiss I., a 79. percben) – Szabó D. (Loch, a 79. percben), Izsák (Hetényi, a 90. percben), Horog (Nagy B., a 94. percben) – Bohata. Vezetőedző: Péter József.

Gólszerzők: Babinszky (a 94. percben), illetve Bohata (az 52. percben).

Kiállítva: Pusztai (a 70. percben).

Sárga lap: Pusztai (a 15. percben), Horváth Rudolf (a 72. percben – kispadról), Gál M. (a 81. percben), illetve Aszalós (a 21. percben), Dér (a 43. percben), Szabó D. (a 67. percben), Loch (a 81. percben).

Horváth Rudolf: – Ennyi energiát mozgósítva nagy csalódás az egy pont, még akkor is, ha a 94. percben szereztük meg, s ezzel talán visszaadott valamit a futball. Az első perctől kezdve fölényben játszottunk, jöttek a helyzetek, de rúgattunk egy gólt az ellenféllel, utána még nehezebb dolgunk volt. A játékvezető tevékenységét is meg kell említeni, hiszen egy szabályos gólt nem adott meg az első félidőben, utána nem állította ki az ellenfél játékosát, aki hátulról rúgta meg Gál Mátyást, majd ezt azzal tetézte, hogy egy tizenegyes szituációnál kiállította a játékosunkat, aki súlyos sérülést szenvedett, valószínűleg elszakadt a combizma. 

Péter József: – Küzdelmes mérkőzés volt, két jól védekező csapat között. Készültünk arra, hogy a Kaposvár birtokolja többet a labdát, egy egyéni hibából megszereztük a vezetést, de amikor emberelőnybe kerültünk azt nem tudtuk még jobban kihasználni. Összességében igazságos a döntetlen, még akkor is, ha a Kaposvár többször közelebb állt a győzelemhez.

Címkék: mohács, kaposvári rákóczi fc, labdarúgás, sport