Öt mérkőzést rendeztek a férfi Extraliga vasárnapi, harmadik fordulójában. A Vegyész magabiztosan nyerte a borsodi rangadót a MEAFC-Miskolc ellen, a DEAC hasonlóan könnyedén nyert a DKSE ellen.

A Fino Kaposvár a Vidux-Szegedi RSE ellen is folytatta jó sorozatát, és a háromszettes győzelmével továbbra is hibátlan. Szintén megtartotta makulátlan mérlegét a MÁV Előre Foxconn, amely nagy csatában fektette két vállra a Pénzügyőr együttesét. Az újoncok ütközetét a Dág nyerte a TFSE otthonában, amivel feljött a tabella harmadik helyére.

Férfi Extraliga, 3. forduló

Fino Kaposvár – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (17, 11, 17)

Kaposvár, Kaposvár Aréna, 518 néző. V.: Tillmann, Bibók.

FINO: Magyar 4, Hubicska 10, Iván B. 7, Baróti 9, Bögöly 13, Novoselov 1. Csere: Bozóki, Eördögh (liberók), Zarka, Kalmár 3, Laczó, Lescay 7. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics

SZRSE: Honti 2, Bodnár, Demcsák 2, Kiss G. 1, Sarnyai 10, Durigon Pozzobon 10. Csere: Borsi (liberó), Gönczi, Szepesi, Fitor 2, Piti 2, Pintér 3. Vezetőedző: Berkes Zoltán

Edzői értékelés

Szlobodan Prakljacsics: – Hoztuk a kötelezőt! Sok ki nem kényszerített hibával játszottunk, amiben javulnunk kell. Jövő héten már a BL-selejtezőre készülünk.

Berkes Zoltán: – Összességében elégedett vagyok csapatom játékával, végig motiváltan, bátran játszottunk. Örülök, hogy fiatal játékosaim is jól szálltak be a mérkőzésbe. Abszolút nem látszódott a rajtuk a megilletődöttség. Gratulálok a győzelemhez a Kaposvárnak, és csapatomnak is a bátor játékhoz!

Címkék: szeged, röplabda, fino kaposvár, sport