Fordulatos mérkőzésen játszott 12-12-es döntetlent a Kaposvári Vízilabda Klub a Péccsel az OB I-es bajnokság 6. fordulójában - írja a kapospolo.hu. A házigazdák remekül kezdték a szomszédvári rangadót és az első negyedben 5-2-es vezetésre tettek szert. A második felvonásban közelebb férkőztek a meccs előtt pont nélkül álló vendégek és Kolozsi Marcell találatával feljöttek kettőre a nagyszünetre.

A harmadik negyed elején jött az újabb intő jel a somogyiaknak, ugyanis egy gólra olvadt Vindisch Ferencék előnye és ezt követően ismét magasabb fokozatba kapcsolt a KVK. Surányi László együttese szép lassan visszaállította a háromgólos különbséget, ifjabb Berta József emberelőnyös találata után pedig már 10-6 állt az eredményjelzőn. A PVSK azonban nem sokkal később szépíteni tudott, majd jött a nem várt fordulat a meccs végén.

A negyedik negyed feléig szépen őrizték 2-3 gólos előnyüket a hazaiak, a Pécs azonban ezt követően elkezdett közelebb férkőzni, miközben a kaposvári támadások egyre többször fejeződtek be gól nélkül. 51 másodperccel a vége előtt Keresztúri Márton egalizált, Dőry Farkas a túloldalon nem tudott betalálni, Keresztúrinak pedig volt még egy próbálkozása, de az végül a kapufán csattant. A vége így döntetlen lett.

A kaposváriaktól Fülöp Bence három góllal zárt, míg a vendégeknél Lajkó Márton volt a legeredményesebb öt találattal.

E.ON Férfi Vízilabda OB I 6. forduló

Kaposvári VK – Pécsi VSK 12-12 (5-2, 1-2, 4-3, 2-5)

Címkék: pécs, kaposvári vízilabda klub, ob1, sport