2-2-es döntetlent játszott a Kaposvári Rákóczi FC az MTK II otthonában az NB III-as labdarúgó bajnokság tizedik fordulójában. A meccsen a házigazdák szereztek vezetést az 50. percben Kenesei Noel találatával, majd a fővárosiaktól kiállították Molnárt, ezt követően pedig fordítottak a somogyiak. Előbb Bíró Dominik, majd Heil Máté volt eredményes. Az emberhátrányban játszó fővárosiak azonban ezt követően sem adták fel, és Miknyóczki Ádám góljával a 94. percben döntetlenre mentették a találkozót.

MTK Budapest II.–Kaposvári Rákóczi FC 2–2 (0–0)

Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, 60 néző. V.: Takács Á. (Sztányi T., Kovács Z.).

MTK Budapest II.: Balázs J. – Stumpf, Farkas M. (Antal D., a 88. percben), Molnár K., Kwadwo – Miknyóczki, Herczeg, Bene, Hegedűs T. (Ebot, a 88. percben) – Földi (Vas M., az 59. percben), Kenesei (Béres, a 63. percben). Vezetőedző: Kanta József.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Gál, Heil, Harsányi, Pusztai – A. Mazzonetto (N. Mazzonetto, a 63. percben), Szederkényi – Ekker, Hampuk, Bíró D. – Babinszky. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: Kenesei (az 50. percben), Miknyóczki (a 94. percben), illetve Szederkényi (a 62. percben), Heil (a 86. percben).

Kiállítva: Molnár K. (a 61. percben).

Sárga lap: Molnár K. (az 55. percben), Béres (a 91. percben), illetve A. Mazzonetto (a 41. percben), Heil (a 75. percben).

Horváth Rudolf: – A csapat gerince hétről-hétre javul, ezúttal is voltak jó egyéni teljesítmények, de van pár olyan játékos, aki olyan hibákat vét, mind védekezésben, mind támadásban, amit nem bírunk el. Két óriási potyagólt kaptunk, pedig az Iváncsa elleni meccs előtt fontos lett volna a győzelem. A fiataloknak is többet kell beletenniük, ugyanis a felnőtt futballban minden momentum döntő, lásd a kilencvennegyedik percet. 

Kanta József: – Kiegyenlített mérkőzés volt, melynek első félidejében jó pár labdaszerzésünk volt, de a pontatlanságok miatt ezekből nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Összességében jól játszottunk, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A második félidőben, a vezetés után a kiállítás megváltoztatta a meccset, majd egyből gólt kaptunk, ami megfogta a fiatal csapatomat, amely végig küzdött és ezért megérdemelte az egy pontot. Ez egy remek tanulómérkőzés volt a fiataloknak, hiszen megtapasztalhatták, hogy mindig száz százalékot kell kiadniuk magukból. 

Címkék: kaposvári rákóczi, mtk, nb3, labdarúgás, sport