Magabiztos sikert könyvelhetett el a Kaposvári Vízilabda Klub a KSI SE ellen az OB I-es bajnokság 5. fordulójában - írja a kapospolo.hu. A házigazdák már az első negyedben eldöntötték a lényegi kérdéseket, 4-0 után azonban még szépíteni tudtak a fővárosiak.

A második negyedben ugyanakkor még magasabb fokozatba kapcsolt a KVK. Dőry Farkasék sorra lőtték a gólokat - csak ebben a felvonásban hétig jutottak - a félidőben pedig 11-1 állt az eredményjelzőn.

A vendégek ezt követően csak a harmadik negyedben tudták felvenni a versenyt a somogyiakkal, közelebb férkőzni azonban nem tudtak, sőt. Surányi László tanítványai a folytatásban is közönségszórakoztató vízilabdát játszottak, a különbség tovább nőtt a felek között, így végül 18-5-ös sikert könyvelhettek el saját közönségük előtt.

A meccs legeredményesebb játékosa az 5 gólig jutó Dőry Farkas volt, míg Vadas Ákos az első találatait szerezte a felnőttek között, rögtön kettőt is.

E.ON Férfi Vízilabda OB I 5. forduló

Kaposvári Vízilabda Klub - KSI SE 18-5 (4-1, 7-0, 4-3, 3-1)

Kaposvár, Csik Ferenc Versenyuszoda, 50 néző. Vezette: Kovács S., Ádám F.

Kaposvári VK: Kósik – Dőry (5), Pellei F., Vindisch (1), ifj. Berta J. (2), Takács J., Fülöp B. (2). Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi A. (2), Kakstedter (1), Palatinus, Baj (1), Vörös, Vadas (2). Vezetőedző: Surányi László.

KSI: Fejes – Irmes M., Bede (1), Szőke (1), Iriczfalvi (1), Balogh M. (1), Mezei T. Csere: Csite (kapus), Niklász, Mihov, Kósi-Kelly, Cseh, Nagy Z. (1), Petrák. Vezetőedző: Horváth János.

Gól, emberelőnyből: 9/6, illetve 8/2.

Gól, ötméteresből: 2/2, illetve 2/2.

Kipontozódott: Palatinus (28. p.), illetve Irmes (32. p.).

Címkék: ksi, ob1, kaposvári vízilabda klub, vízilabda, sport