A kaposvári városi Sportközpont műfüves pályáján hétfői és szerdai játéknapokon kerül sor a mérkőzésekre. Az első forduló rangadóját a tavalyi kiírás két élcsapata játszotta, melyen a tavalyi második Ebola játékosaira épülő LizaEsther Rendezvényház csapata jó mérkőzésen diadalmaskodott a SZLAMB csapata ellen.  

A FOCIVILÁG Kupa 1.fordulójának eredményei:

Belo BT-Liberi 6-2 
G.: Farkas 2, Balog A. 3, Házi ill. Varga D, Orbán

Nehezen lendült játékba a Belo Bt, az első félidőben minimális előnyre tettek szert. A fordulás után már jobban összpontosítottak és megérdemelt győzelmet arattak.

Cefre FC-Anonim 7-2 
G.: Rofrics Zs, Sznopek 2, Ölbei, Nagy K, Nagy I. 2. ill. Lörincz E, Zakócs.

Az Anonim létszámhiányát a sportszerű ellenfél egalizált és szintén négy mezőnyjátékossal játszották le a mérkőzést. A sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a Cefre FC csapata.

Két Testvér Pizzéria-Kaposvölgye 4-0 
G.: Sulcz R, Beke Zs, Domján 2.

Lendületes iramban kezdte a mérkőzést a Kaposvölgye. A Két Testvér Pizzéria rutinos játékosai tudatosan lassították a játékot és a helyzeteit jól kihasználva győzelmet arattak. A látottak alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

SZLAMB-LizaEsther Rendezvényház 3-5
G.: Ágoston, Czucz, Ferenczi M. ill. Pető, Böjte, Fila G. 2, Fila J.

Hajtós, színvonalas, de sportszerű mérkőzésen felváltva potyogtak a gólok. Csak a mérkőzés végére vált biztossá a Lisa Eszter csapatának győzelme.

Rotonda-Gépész Kadétok 3-2
G.: Varga D 2, Szabó D, ill: Schneider 2

Kiegyenlített mérkőzés zajlott a pályán, felváltva estek a gólok. A második félidőben többet támadtak a kadétok, a győztes gólt mégis ellenfelüknek sikerült megszerezni a mérkőzés befejezése előtti percben.

Pobjednik-Somogy Sportja  4-2
G.: Deák R, Balogh B, Vajda, Bessenyei ill. Gelencsér G. 2

Küzdelmes mérkőzést vívott egymással a két csapat. Az előny végig a Pobjednik csapatánál volt és végül a jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Címkék: labadúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport