Hosszabbítás után maradt alul a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub a XI. Morgen Ferdinánd emléktorna döntőjében. A somogyiak a rendes játékidőben nem bírtak a házigazda Pakssal, majd a ráadásban a házigazdák a maguk javára fordították a mérkőzést.

A KKK legjobb dobója a 21 pontig jutó Abell volt.

Távozik az egyik légiós

Josh Cunninghammel családi okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület, ezért az amerikai játékos már nem utazott a csapattal Paksra. A magasposzton bevethető amerikai játékos pótlásán jelenleg is dolgozik a klub.

Kometa Kaposvári KK–Atomerőmű SE 92–97 (13–17, 28–19, 21–22, 20–24, 10–15) – hosszabbítás után

ESZI Sportcsarnok, V.: Kapitány G., Győrffy P., Ádám J.

Kometa Kaposvári KK: Jackson (14), Paár M. (2), Abell (21/6), Bogdán B. (9/3), Koprivica (16) Csere: Halmai D. (4), Fazekas M. (7/3), Krnjajszki B. (7/3), Puska B.(9/9), Antalics D. (3/3),
Vezetőedző: Váradi Kornél. Edzők: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

Az Atomerőmű SE legjobb dobói: Ihring (25/15), Wright (19/6).

Váradi Kornél: – Nagyon jó mérkőzés volt, jó kosárlabdát játszott mindkét csapat méltóképpen emlékeztünk Ferdinándra. A felkészülési mérkőzéseken az a cél, hogy megismerjük a hibákat. Kielemezzük ezeket a dolgokat. A meccs végén okosabban kell használnunk a taktikai faultokat és higgadtabban kell támadnunk, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát.

Címkék: morgen ferdinánd emléktorna, kosárlabda, kaposvári kk, sport