A visszavágón is nagyarányú vereséget szenvedett, így nem jutott tovább a legjobb négy közé a Kaposvári Vízilabda Klub a Magyar Kupában - írja a kapospolo.hu. Berta József és Juhász-Szelei Norbert találataival hamar kétgólos vezetésre tett szert a KVK a Vasas ellen a vasárnap délelőtti visszavágón, de a piros-kékek már az első negyedben fordítani tudtak.

A somogyiak leginkább a második negyedben tudták tartani a lépést a fővárosiakkal, a különbség azonban így is folyamatosan nőtt a felek között és a végén 14 gólos győzelmet könyvelhettek el a vendégek.

A Vasas ezzel kettős győzelemmel jutott be a legjobb négy közé, míg a kaposváriak a bajnokságban vigasztalódhatnak majd.

BENU Magyar Kupa Negyeddöntő visszavágó

Kaposvári VK–A-Híd VasasPlaket 9–23 (3–7, 3–4, 2–5, 1–7)

Kaposvár, Virágfürdő, 140 néző. Vezette: Csizmadia Zs., Tordai G.

Kaposvári VK: Szilágyi – Vindisch, Dőry (2), Pellei F., Baj (1), ifj. Berta (1), Juhász-Szelei (2). Csere: Kósik (kapus), Aranyi (1), Kakstedter (1), Fülöp B., Palatinus, Klinger, Takács J. (1). Vezetőedző: Surányi László.

A-Híd VasasPlaket: Mizsei – Sélley-Rauscher, Lakatos S. (1), Dala (4), Bedő, Konarik (1), Bátori (2). Csere: Rasovic (3), Randelovic (2), Gábor L. (3), Burián (5), Batizi (2), Ragács. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.

Gól, emberelőnyből: 5/1, illetve 7/5.

Gól, ötméteresből: –

Kiállítva, végleg cserével: Dőry (32. p.).

Címkék: kaposvári vízilabda klub, vasas, magyar kupa, vízilabda, sport