Ezúttal is Törökbálinton rendezték meg a gyermek és serdülő országos bajnokságot, melyen a kaposvári LSC Ritmikus Gimnasztika SE tagjai ismét kitettek magukért. Az országos viadal nagyon népes és színvonalas volt, az ország legjobb klubjaiból serdülő korcsoportban 47 induló, gyermek korcsoportban 65 kislány mérte össze tudását.

A 2010-ben születettek között Szvitán Zorka egyéni összetettben és szabaddal is bajnok lett, labdával ezüstérem került a nyakába. Ugyanitt Keszthelyi Boróka a  hatodik helyen, Németh Maja a nyolcadik helyen zárt.

A 2011-esek mezőnyében Molnár Alíz összetettben az ötödik helyen végzett, szabaddal bronzéremnek örülhetett. A Filótás Fanni, Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Molnár Alíz, Németh Maja, Szvitán Zorka összeállítású serdülő csapat pedig az előkelő második helyen végzett.


az LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeiaz LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeiaz LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
az LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A gyermek korcsoportban a Bene Laura, Geszti Kíra, Hirt Petra, Iberpaker Kata, Szabó Nadin, Ütő Izabella összeállítású csapat a tavalyi évhez hasonlóan megnyerte a bajnokságot.

A 2012-esek versenye ismét teljes LSC-s sikert hozott, hiszen a dobogón az alábbi sorrend alakult ki: Hirt Petra, Geszti Kíra, Iberpaker Kata.

A 2013-ban születettek között Szabó Nadin nyakába ezúttal ezüstérem került, Ütő Izabella a hetedik helyen zárt a népes mezőnyben.

Bödő Zora a 2014-esek között bronzéremnek, Pék Csenge pedig hetedik helyezésnek örülhetett élete első országos bajnokságán.

Vlasics Zorka számára a VSK-1 serdülők kifejezetten erős mezőnyében a szép helytállás volt a cél, ez sikerült is, karikával a hetedik, összetettben a tizedik helyen zárt.

A lányokat felkészítették: Dr. Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta és Kutnyák Nikolett.

Címkék: LSC SE, ritmikus gimnasztika, bajnokság, sport