Három találkozó is elmaradt a rájátszás harmadik fordulójában a városi kispályás bajnokságban. Egyik mérkőzés később kerül megrendezésre, a másik kettőn pedig nem tudtak kiállni a csapatok, így ellenfelük játék nélkül jutott a három bajnoki ponthoz.

Az Ebola a pályán ért el győzelmet, magabiztosan verte a Ferro alakulatát. Egy döntetlen is született a felsőházban, a Liberi és a Matracvarázs megosztozott a pontokon.

Az alsóházban magabiztosan nyert a Kórház egylete, a QLR PC Bontó gárdáját verték négy góllal. Szoros küzdelemben fektették kétvállra ellenfelüket a Pontrablók, a Kadétok és a Somogy Sportja megmérettetése később kerül sor.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-Liberi 1-1
Góllövő: Bunovácz, ill. Kőszegi.

A találkozó sokáig 0-0-ra állt, a csapatok csak helyzetekig jutottak, gólt nem sikerült elérniük. A találkozó vége előtt pát perccel talált be a Liberi, melyre ellenfele az utolsó másodpercekben válaszolt, így alakult ki a végeredmény.

SZLAMB-Zsíroskönyér 3-0
Játék nélkül

Belo Bt-Cefre 3-0
Játék nélkül

QLR PC Bontó AC-Kórház 4-8
Góllövő: Golita 2, Szőke B 2, ill. Verebélyi 4, Kővári, Galambos, Varga, öngól.

Gyors gólváltással kezdődött az összecsapás, az első félidőben felváltva vezettek a pályáralépő alakulatok. A második játékrészben aztán a Kórház legényei megrázták magukat és több góllal megelőzték ellenlábasukat.

Ebola-Ferro FC 7-2
Góllövő: Pető 2, Kulcsár 2, Decsi, Laczkó, öngól, ill. Horváth, Sárközi.

Pontos, gyors, technikás játékot láthattunk az első félidőben, ekkor 2-0-ra vezetett a bajnokcsapat. A fordulás után még jól tartotta magát a Ferro, 3-2-ig szoros volt a találkozó, de aztán iskolajátékkal az Ebola eldöntötte a három pont sorsát.

AGKGY Pontrablók FC-VNFSZK 5-4
Góllövő: Lender 3, Zeleznik 2, ill. Fülöp 4.

A Pontrablók gárdája szerezte meg a vezetést, majd ellenfelének sikerült fordítania. Ezután felváltva voltak előnyben a csapatok a kiegyenlített mérkőzésen, melyet végül is kis szerencsével az AGKGY nyert meg.

Gépész Kadétok-Somogy Sportja
Későbbi időpontra halasztva.

Címkék: labadúgó, rájátszás, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport