A dobogósok már pontszámban is elhúztak a mezőnytől, jelenleg több mint tíz ponttal előzik meg az üldözőket. Mindhárman nyertek, magabiztosan győzték le soros ellenfelüket gólratörő játékkal.

Az alsóházat a Somogy Sportja vezeti, a héten is magabiztosan nyertek, nyolc góllal terhelték ellenfelük hálóját. Megszerezte a három pontot a Kórház gárdája is, ők a Kadétokat múlták felül két találattal. Döntetlent hozott a VNFSZK és a QLR PC Bontó megmérettetése, kettőt lőtt mindkét alakulat az elmúlt fordulóban.

Focivilág Kupa eredményei:

Liberi-Belo Bt 2-5
Góllövő: Iványi, Horváth Milán, ill. Balogh 3, Szántó, Farkas.

Az első félidő végén még csak egy góllal vezetett az éllovas, a Liberi addig jól tartotta magát. A Belo legényei sok helyzetet kihagytak, ellenfelük egyenlített is, de az utolsó öt percben három találatot elérve megnyerték a mérkőzést.

Zsíroskönyér-Matracvarázs 8-3
Góllövő: Ceglédi 3, Iványi 2, Bebics 2, Vajda, ill. Vető 2, Balogh.

Elég hamar magabiztos előnyre tett szert a pályaválasztó, míg ellenfele sok helyzetet kihagyott. A Zsíroskönyér főleg kontrákra építve érte el góljait és magabiztosan nyertek.

Gépész Kadétok-Kórház 2-4
Góllövő: Őze, Schneider, ill. Kővári, Gazdag, Verebélyi, Árbogást.

Fordulatos találkozót vívott egymással a két gárda, az első játékrészben felváltva vezettek. Helyzetek alakultak ki itt is-ott is, végül ezek jobb kihasználása döntött a Kórház javára.

Ferro FC-SZLAMB 2-6
Góllövő: Rákosa, Ferenczi, ill. Ágoston 3, Papp 2, Grabarics.

A Ferro alakulata vezetett az összecsapás elején, de az ellenlábasa már szünetig fordított az eredményen. A későbbiekben elment három góllal a SZLAMB és övék lett a három pont.

Cefre-Ebola 2-5
Góllövő: Erdei, Rofrics, ill. Pető 2, Neubauer, Kulcsár, Laczkó.

A félidőben már 4-0-ra vezetett a tavalyi bajnok, a Cefre csak a második játékrész vége felé szépített. A gyorsabb, pontosabb, jobb játékot mutató Ebola könnyedén abszolválta a meccset.

VNFSZK-QLR PC Bontó AC 2-2
Góllövő: Kántor, Zakócs, ill. Varga, Szőke B.

Hamar kétgólos vezetést szerzett a PC Bontó gárdája, ezt az előnyt nagy küzdelemben az ellenfél egalizálta. Igazságos pontosztozkodás történt.

Somogy Sportja- AGKGY Pontrablók FC 8-4
Góllövő: Gelencsér 4, Simon 2, Tóth 2, ill. Zeleznik 2, Keniker, Kovács.

Gólzáporos találkozót vívott egymással a két alakulat, a Somogy Sportja jobban használta ki lehetőségeit és négygólos győzelmet aratott.

Címkék: labadúgó, kispálya, rájátszás, bajnokság, Kaposvár, sport