Az ország legrangosabb eseményén az LSC Ritmikus Gimnasztika SE tizennégy versenyzővel képviselte magát, ezzel a somogyi klub volt a legnépesebb.

Felnőtt I. osztályban a Farkas Júlia, Király Gréta és Kirkovits Dorottya  összeállítású csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Egyéni összetettben Farkas Júlia előtt csak az egyéni válogatottak végeztek, így Júlia a hatodik helyen zárt. Hatodik helyezést ért el karikával buzogánnyal és szalaggal is. Király Gréta első éves felnőttként összetettben a nyolcadik helyezést érte el, karikával, labdával és szalaggal az előkelő hetedik helyen végzett. Kirkovits Dorottya buzogánnyal a hetedik legmagasabb, szalaggal a nyolcadik legmagasabb pontszámot kapta.


a LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételeia LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
a LSC Ritmikus Gimnasztika SE felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Junior I. osztály erős mezőnyében Grózner Alexa az ország hetedik legjobb tornászának bizonyult. Buzogánnyal a hetedik, labdával a nyolcadik helyen végzett.
VSK- 2 felnőtt korosztályban, ahol 41 egyéni induló volt, teljes LSC-s siker született. A 12 induló csapatból a Borbély Kata, Bátori Lili és Czimmerman Rita összeállítású csapat lett a magyar bajnok. Az LSC másik csapata pedig a negyedik helyen zárt, a csapat tagjai: Buzás Natasa, Korcsmáros Luca, Rohtmer Nikolett.

Egyéni összetettben Borbély Kata megvédte magyar bajnoki címét, buzogánnyal szintén magyar bajnok lett, labdával ezüstérmet nyert. Bátori Lili egyéni összetettben első éves felnőttként a harmadik helyen zárt, karikával a dobogó második, buzogánnyal a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Korcsmáros Luca egyéni összetettben az előkelő hetedik helyen végzett, labdával bronzérmes lett, buzogánnyal a 7. helyen zárt. Rohtmer Nikolett karikával lett 7., Buzás Natasa labdával jutott a legjobb nyolc közé.

A juniorok versenyében az LSC csapata a dobogó második fokára állhatott, a csapat tagjai: Csernák Mirjam, Mészáros Veronika, Molnár Adél és Szerafin Gréta. A csapat ezüst mellé Molnár Adél egy buzogány ezüstérmet, Szerafin Gréta egy buzogány bronz érmet is nyert. Egyéni összetettben Molnár Adél a hatodik, Szerafin Gréta a nyolcadik helyen zárt. Mészáros Veronika labdával tudott a legjobb nyolc közé kerülni.

A lányokat felkészítették: dr. Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta, Kutnyák Nikolett.

Címkék: LSC SE, ritmikus gimnasztika, bajnokság, sport