Nem bírt a Tigra-ZF-Eger gárdájával a Kaposvári Vízilabda Klub az OB I-es bajnokság 22. fordulójában - írja a kapospolo.hu. A házigazda somogyiak az első negyed végéig tartani tudták a lépést a vendégekkel, akik aztán a nagyszünetre megléptek és négygólos előnyt harcoltak ki.

A különbség sajnos tovább nőtt a folytatásban, a Heves vármegyeiek volt, hogy hattal is vezettek, de a végén zárkózni tudott a KVK. A vége 14-10-es egri győzelem.

A kaposvári együttesből Szatmári 3, ifj. Berta és Horváth pedig 2-2 gólig jutott.

Videón a teljes mérkőzés!

Kaposvári VK–Tigra-ZF-Eger 10–14 (3–4, 1–4, 3–4, 3–2)

Kaposvár, Csik Ferenc Versenyuszoda, 170 néző. Vezette: Csizmadia Zs., Kovács S.

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter (1), Juhász-Szelei (1), Petrovski, Langiewicz, Horváth Á. (2), Szatmári (3). Csere: Szilágyi (kapus), ifj. Berta J. (2), Pellei F., Palatinus, Vörös (1), Vindisch, Takács J. Vezetőedző: Surányi László.

Tigra-ZF-Eger: Grieszbacher – Kovács G. (4), Gólya (2), Rádli (1), Murisic (2), Baksa (1), Krijestorac (1). Csere: Spitz, Sári A., Szalai G. (2), Lőrincz B., Klár (1), Biros S. Vezetőedző: Tóth Kálmán.

Gól emberelőnyből: 12/7, illetve 6/3.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve –

Kipontozódott: Sári A. (14. p.), Gólya (30. p.).

Surányi László – Az utóbbi időben az Eger elleni meccsről szólt mindent, sokat elemeztük az ellenfelet, azt is kaptuk tőlük, amit vártunk, de megvertük saját magunkat. Nem gondoltam, hogy valaha szembesülnöm kell olyannal felnőtt csapat edzőjeként, hogy nyolcszor úsznak le minket.

Tóth Kálmán: – Szerettük volna tíz gól alatt tartani a Kaposvárt, ez nem sikerült, de a hosszú út után maximálisan helyt állt a csapatom.

Címkék: eger, kaposvári vk, vízilabda, sport