A héten elkezdődött a városi műfüves bajnokság a hosszú téli pihenő után. Az élcsapatok nyertek a fordulóban, így az első három helyen nem változott a sorrend. A listavezető SZLAMB kétgólos, az Ebola hatgólos győzelmet aratott, míg Ferro FC szoros csatában, egy góllal múlta felül közvetlen riválisát, a Cefre alakulatát.

Győztesen hagyta el a pályát ezen kívül a Zsíroskönyér is, a Matracvarázs felett diadalmaskodtak. A Tuticlean nagy csatában kerekedett a QLR fölé, a Liberi pedig hárommal verte a Gépész Kadétokat.

Egy találkozót későbbre halasztottak a játéknapon, ez április 26-án kerül lejátszásra.

Focivilág Kupa eredményei:

Tuticlean-QLR PC Bontó AC 2-1
Góllövő: Gazder 2, ill. Golita

A tavasz első mérkőzése kiegyenlített küzdelmet hozott, melyből a szerencsésebb csapat került ki győztesen. A félidő még 0-0 volt, ezután fordította a maga javára a találkozót a Tuticlean.

Matracvarázs-Zsíroskönyér 2-4
Góllövő: Balogh, Bunovácz, ill. Ceglédi 2, Balogh 2.

A rutinosabb, taktikusabban játszó Zsíroskönyér maga alá gyűrte ellenfelét. A lendületesen játszó Matracvarázs kihagyta a helyzeteit, több támadása csak kapufával végződött.

Ferro FC-Cefre 6-5
Góllövő: Rákosa 2, Sárközi 2, Ferenczi, Németh, ill. Hortobágyi 2, Horváth, Rofrics, Ölbei.

A mérkőzés elején elaludt a Cefre csapata, ellenlábasa már 5-2-re is vezetett. A második félidőben kiegyenlítettek, de a győzelmet és vele együtt a három bajnoki pontot a Ferro FC szerezte meg.

Kórház-Ebola 2-8
Góllövő: Verebélyi, öngól, ill. Fila 3, Pető 2, Neubauer, Németh, öngól.

Az első félidőben még jól helytállt a Kórház gárdája a tavalyi bajnokkal szemben. A későbbiekben a szép gólokat elérő Ebola felülkerekedett és magabiztosan nyert.

Liberi-Gépész Kadétok 4-1
Góllövő: Varga, Iványi, Simon, Horváth M, ill. Herke.

A mérkőzés elején még a kadétok vezettek, az első húsz percben jól tartották magukat. A Liberi később nagyobb sebességre kapcsolt, az ellenfél hiába küzdött jól, háromgólos különbség lett a vége.

SZLAMB-Somogy Sportja 4-2
Góllövő: Ágoston, Bene, Sólyom, Papp, ill. Kovács, Tóth.

Kiegyenlített találkozót hozott a forduló utolsó összecsapása, félidőben már a SZLAMB vezetett két góllal. A Somogy Sportja próbálta szorosabbá tenni a találkozót, de csak felzárkózásra futotta erejéből.

Belo Bt-VNFSZK
Későbbre halasztva.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport