A Fino Kaposvár lesz a címvédő Pénzügyőr ellenfele a március 11-i DRK Magyar Kupa döntőjében, miután a hazai pályán 3:0-ra megnyert találkozót követően a visszavágón, Kazincbarcikán is győzött 3:1-re - írja a hunvolley.hu.

Toronyai Miklós: "Gratulálok a Kaposvárnak. Idegesen kezdtünk, ami benne volt, de aztán sikerült pontosabban játszanunk. Jól mentünk bele a harmadik szettbe is, a szett felétől viszont több könnyű pontot is adtunk az ellenfélnek, akik nem érdemtelenül jutottak tovább. Megyünk tovább, mert hétvégén már bajnoki vár ránk."

Szlobodan Prakljacsics: "Először is elnézést kérek a barcikai szurkolóktól a kollégám viselkedése miatt! A mérkőzést nagyon jó kezdtük, a második szettben a felszabadult játékot mutató VRCK meglepett minket, ami kitartott a harmadik szett közepéig. Ezt követően megnyugodtunk, és magabiztos játékkal tudtunk bejutni a Kupadöntőbe."

A GreenPlan-VRCK a Kecskeméttel mérkőzik majd a bronzéremért.

Férfi Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó:

GreenPlan-VRCK – Fino Kaposvár 1:3 (–16, 22, –23, –19)
Kazincbarcika, 395 néző. V: Tillmann, Árpás.

VRCK: Reffatti 8, Moraes 8, Páez 2, Blázsovics 13, Juhász 5, Csoma 7. Csere: Kiss M., Budai (liberók), Szabó D. 12, Péter B. 2, Warzywoda, Tarabus 3, Péter M. 3. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

FINO: Bartunek 1, Hernandez 19, Iván B. 6, Baróti 12, Bögöly 14, Lescay 13. Csere: Bozóki (liberó), Hubicska, Tóth K., Kalmár 3, Donisthorpe 1. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics.

Címkék: Kazincbarcika, Vegyész, címvédő, finálé, Pénzügyőr, Magyar Kupa, elődöntő, döntő, Fino, Kaposvár, sport