Kacper Langiewicz góljával még a Kaposvári Vízilabda Klub szerzett vezetést a Szolnok otthonában az esztendő utolsó OB I-es bajnokiján, majd Pellei Frank is betalált, de 2-0 után felébredtek a vendéglátók is - írja a kapospolo.hu.

Az első negyed végén 3-3- állt az eredményjelzőn, majd beindult a hazai henger. A Dózsa 8-1-re nyerte a második felvonást, amivel gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzés sorsát.

A folytatásban becsülettel küzdöttek a somogyiak, a harmadik negyedben ismét fel tudták venni a versenyt a forduló előtt még veretlen Szolnokkal, de a hajrá aztán megint Hangay Zoltán tanítványainak sikerült jobban.

A vége 17-7- a Szolnok javára.

Szolnoki Dózsa–Kaposvári VK 17–7 (3–3, 8–1, 3–3, 3–0)

Szolnok, 200 néző. Vezette: Petik A., Tóth S.

Szolnoki Dózsa: Józsa – Szeghalmi (2), Jansik D. (1), Kovács G. (1), Vismeg Zs., Pásztor (4), Teleki A. Csere: Belényesi (2), Schmölcz, Pető (2), Ágh (3), Vámosi B. (2), Cseh. Vezetőedző: Hangay Zoltán.

Kaposvári VK: Szilágyi – Kakstedter (1), Langiewicz (1), ifj. Berta, Pellei F. (1), Szatmári (2), Vindisch (1). Csere: Petrovski, Palatinus, Vörös, Juhász-Szelei, Takács J., Horváth Á. (1). Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 6/4, illetve 7/2.

Gól ötméteresből: –, illetve 1/1.

Címkék: kaposvári vízilabda klub, szolnok, ob1, sport