Két győztes mérkőzés után vesztesen hagyta el a pályát az Újpest ellen a Kaposvári Női Röplabda Club. Bodovicsék jól kezdték a péntek esti találkozót, de a 25:20-ra megnyert első szett után magukra találtak a fővárosiak, akik könnyedén fordítani tudtak.

A negyedik szett aztán nagy csatát hozott, de végül a vendégek összpontosítottak jobban, így az UTE mindhárom bajnoki pontot elvitte a Városi Sportcsarnokból.

Videón a teljes mérkőzés!

Női Röplabda Extraliga - 7. forduló

Kaposvári NRC – Újpesti TE 1:3 (20, –19, –18, –23)

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 350 néző. V: Szabó P., Szarka.

KNRC: Szedmák 16, Bodovics 5, Ubavics 15, Godó 9, Gyimes 13, Renko 3. Csere: Radnai Lili (liberó), Hegyi, Budai 1, Narancsics. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

UTE: Hiruela 20, Ambrosio 5, Manninger 15, Tarin 19, Kilyénfalvi 6, Boskó 1. Csere: Baksa, Dömsödi (liberók), Sziládi, Woock. Vezetőedző: Horváth András.

Edzői értékelés

Vincent Lacombe: – Az UTE a mai napon jobban játszott, agresszívabbak voltak, és megszerezték a győzelmet.

Horváth András: – Először is gratulálok a csapatnak, és az egész stábnak ehhez a győzelemhez! Azt gondolom, hogy Kaposváron ebben a csarnokban sok együttesnek meg fog gyűlni a baja ezzel a Kaposvárral. Az első játszmában a védekezések folyamán elkezdtük megérezni a terem adta lehetőségeket, magasságokat. Majd innentől kezdve a nyitásokkal és rendezett blokkhelyzetekkel sikerült átvennünk a mérkőzés irányítását, és ezt követően sikerült megnyernünk a meccset. Az MTK összecsapás után azt gondolom, hogy egy fontos 3 pontot hoztunk Újpestre. Köszönjük szépen a biztatást azoknak a szurkolóknak, akik elkísértek bennünket, és azoknak is, akik otthonról támogatták a csapatot!

Címkék: újpest, knrc, röplabda, sport