Két veretlen együttes feszült egymásnak a Csik Ferenc Versenyuszodában péntek este az OB I-es vízilabda-bajnokság 4. fordulójában - írja a kapospolo.hu.

Az első negyedet alaposan megtolta a címvédő Ferencváros, de a KVK 1-4 után megrázta magát és felzárkózott egy találatra. A második félidő elején még volt esélye az egyenlítésre a hazaiaknak, de ezt követően beindult a Fradi. A felvonást 7-0-ra nyerték a fővárosiak, akik ezzel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést.

A záró felvonásban már csendben csordogált a meccs. Surányi László tanítványai mindent megtettek, hogy közelebb férkőzzenek ellenfelükhöz, de a vendégek magabiztos őrizték előnyüket. A vége 16-6-os ferencvárosi siker.

Folytatás szerdán ismét hazai környezetben a Szolnok ellen a Magyar Kupában.

Videón a teljes mérkőzés!

Kaposvári VK–FTC Telekom 6–16 (1–4, 3–1, 0–7, 2–4)

Kaposvár, Csik Ferenc Versenyuszoda, 400 néző. Vezette: Füzesi Zs., Kevi T.

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter (1), Petrovski (1), Langiewicz (1), ifj. Berta J., Pellei F., Szatmári. Csere: Szilágyi (kapus), Palatinus, Vörös, Aranyi, Valentine, Takács J. (2), Horváth Á. (1). Vezetőedző: Surányi László.

FTC Telekom: Vogel S. – Pohl, Argyropoulos (4), Német T., Varga D. (2), Jansik Sz. (1), Vadovics (1). Csere: Molnár E. (1), Varga V. (1), Ubovic, Fekete G. (4), Vigvári V. (1), Nagy Á. (1). Vezetőedző: Varga Zsolt.

Gól emberelőnyből: 10/2, illetve 3/2.

Gól ötméteresből: –, illetve 3/3.

Kipontozódott: Varga V. (27. p.).

Surányi László: – Az elején sikerült megvalósítani az elképzelteket, de csak az első két negyedben voltunk meccsben. Utána átrohant rajtunk a Ferencváros, megmutatták, hogy mit is tudnak. A harmadik negyedtől elfáradtunk, sokat dolgozunk, de a Fradi szintjét nem tudjuk megugrani.

Varga Zsolt: – A Kaposvár jól játszott az első két negyedben. Örülök, hogy tudtunk egy ilyen típusú M-zóna ellen játszani, több mindent kipróbáltunk a mérkőzés második felében pedig a lendület is megérkezett. Összességében elégedett vagyok a játékkal.

Címkék: vízilabda, ferencváros, kaposvári vk, sport