Szezonbeli harmadik döntetlenjét játszotta szombat este a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata - írja a kapospolo.hu. A KVK számára nem indult jól a pécsi szomszédvári rangadó, a hazaiak megléptek 2-0-ra az első negyedben, de Szatmári Kristóf és Aleksa Petrovski találataival egalizáltak a vendégek a folytatásban. A nagyszünetre azonban visszavette a vezetést a PVSK Keresztúri Márton góljával.

Berta és Szatmári vezérletével ellenállhatatlanul játszottak a somogyiak a harmadik negyed elején, de hiába fordítottak 5-3-ra, a Pécs még ebben a játékrészben kiegyenlített. Török Viktor együttese ráadásul a vezetést is átvette az utolsó felvonásban, amit szinte a lefújásig meg is őriztek. Két másodperccel a vége előtt azonban jött Vindisch Ferenc és pontot mentett a KVK számára.

PVSK-Mecsek Füszért-Kaposvári VK 7-7 (2-0, 1-2, 2-3, 2-2)

Pécs, 300 néző. V: Rubos, Csizmadia Zs.

PVSK: Gelencsér – Kolozsi 1, Gaszt 1, Pellei K., Csorba T., Keresztúri 3, Vogel S. 1. Csere: Lajkó, Kókai, Reisz, Dubinák, Szabó G., Némethy 1. Edző: Török Viktor

KVK: Csoma – Berta J. 1, Horváth Á., Vindisch 2, Langiewicz, Juhász-Szelei, Petrovski 1. Csere: Pellei F., Szatmári K. 3, Takács J., Aranyi, Palatinus. Edző: Surányi László

Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 8/2

Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. 1/0

Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1

Kiállítva (végleg, cserével): Petrovski (30. p.)

Kiállítva (végleg, brutalitásért): Lajkó M. (20. p.)

Sárga lap: Török V. (19. p.)

Török Viktor: Férfias küzdelem volt, örülök, hogy nem kaptam agyvérzést. Komoly vízilabdát adtunk elő, főleg védekezésben, hiszen egy négyperces hátránnyal is csak hét gólt kaptunk. Ugyanakkor csalódott is vagyok, hiszen másodperccel a vége előtt kaptuk az egyenlítő gólt.

Surányi László: Nehéz higgadtan értékelni, hiszen volt itt minden, őrületes meccs volt. Valami gátol bennünket, hiszen eszméletlen gólokat kapunk. Mindkét gárdának négyszer is volt esélye megnyerni a mérkőzést.

Címkék: pécs, vízilabda, kaposvári vk, sport