Az élen álló csapatok az elmúlt fordulóban is nyertek a városi kispályás bajnokságban, még öt gárda veretlen. A listavezető Ebola mérkőzése elmaradt, később kerül megrendezésre.

A második Zsíroskönyér kétgólos győzelmet aratott, a harmadik helyen lévő Cefre egy találattal bizonyult jobbnak a Somogy Sportjánál. A SZLAMB elég magabiztosnak tűnő találkozón nyert a Liberi ellenében, a Matracvarázs a Kadétok felett diadalmaskodott. A Belo Bt rangadón múlta felül a lyukasan védekező Ferro egyletét, míg a Kórház magabiztosan győzött az újonc Pontrablók ellen.

Ferro FC-Belo BT 3-6
Góllövő: Simon 2, Németh, ill. Tóth 2, Balogh 2, Szántó 2.

Harcos, kemény csatát vívott egymással a két gárda a nap első találkozóján. A Belo lendületesebb, gólratörőbb játékának köszönhetően eldöntötte a három pont sorsát.

Zsíroskönyér-VNFSZK 4-2
Góllövő: Kuti 2, Balogh, Büki, ill. Zakócs 2.

Jó darabig egyenrangú partner volt a VNFSZK, még vezettek is az elején. A későbbiekben az ellenfél felőrölte az ellenállásukat, fölénybe került és kétgólos győzelmet aratott.

SZLAMB-Liberi 4-1
Góllövő: Bene 2, Ágoston, Márton, ill. Horváth M.

Sokáig döntetlenre állt az egyenlő erőket felvonultató két csapat megmérettetése. A találkozó a vége előtt öt perccel dőlt el, ekkor gyors gólokkal a SZLAMB átvette a vezetést és meg is őrizte azt.

Kórház-AGKGY Pontrabló FC 5-1
Góllövő: Varga 2, Galambos, Kővári, Kozicz, ill. Keniker.

A Pontrablók szerezték meg a vezetést a mérkőzés elején, egy darabig jól tartották magukat. A második félidőben vált biztossá a Kórház győzelme a gólerős játékuknak köszönhetően.

Matracvarázs-Gépész Kadétok 5-3
Góllövő: Kiss 2, Nagy, Magyar, Carlos Alberto, Bogdán 2, Herke.

Az első játékrészben felváltva vezettek a csapatok, 2-2-es döntetlenre állt a találkozó. A Matracvarázs az utolsó négy percben fordított a maga javára a hajtós, sok helyzettel tarkított megmérettetést.

Somogy Sportja-Cefre 1-2
Góllövő: Gelencsér, ill. Erdei, Hortobágyi.

Ezen az összecsapáson is nehezen dőlt el a három pont sorsa, sokáig egálra állt a két alakulat. A kapusoknak sok dolga volt ezen a kevés gólos ütközeten, a jobb helyzetkihasználás döntött a Cefre javára.

Ebola-Tuticlean
Későbbre halasztva.

Címkék: kispálya, bajnokság, labdarúgó, Kaposvár, sport