0-0-ás döntetlennel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A zöld-fehérek a feljutásért küzdő Tatabánya otthonából távoztak ponttal szerda este.

Horváth Rudolf tanítványai vasárnap a Balatonfüred gárdáját fogadják majd a Pécsi utcai stadionban.

Tatabányai SC–Kaposvári Rákóczi FC 0–0

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 125 néző. V.: Kovács G. (Ring K., Volentics E.).

Tatabányai SC: Lóth – Katona K., Krupánszki, Székely E., Forró – Kovács I., Szegleti – Molnár T., Szegő (Szél, a 74. percben), Kocsis G. – Árvai (Hajas, a 74. percben). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler – Ekker, Heil, Kocsis B., Böndi – Pintér M. (Zvara, a 78. percben), Grabarics (Zólyomi, a 86. percben) – Pintér N., Horváth B., Bíró D. – Mayer Milán (Szederkényi, a 86. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Horváth Rudolf: – Az első félidőben jól léptünk fel, a komáromi verség után a csapat mindent beleadott. Az utolsó passzokba, döntésekbe hibák csúsztak, így nem tudtuk megszerezni a vezetést, pedig erre nagy esélyünk volt, hiszen pontosabban futballoztunk, mint eddig, mezőnyfölényben játszottunk, megnyertük a párharcokat, míg a Tatabánya csak egy-egy kontrával próbálkozott. A második félidőben már az ellenfelet támogatta a szél, bátrabb is lett a játékuk, de egy-egy pontrúgáson és kontrán kívül nem éreztem bennük a veszélyt. Az egy pontnál többet ér az, ahogy kinézett a csapat, úgy vélem, megint léptünk egyet előre. Az egy ponttal nem vagyok elégedett, de nem ez a két pont fog hiányozni. Hosszú a bajnokság, sorozatban jönnek a meccsek, vasárnap máris lesz esélyünk javítani a hazai mérlegünkön.

Gyürki Gergely: – A mérkőzés képét hűen tükrözi a végeredmény. Kicsit küszködtek egymással a csapatok, mind a kettő nagyon szervezett volt és nagyon fizikális futballt játszott. Mi a döntésekben egy kicsit elmaradtunk a saját szintünkhöz képest, emiatt nem tudtuk megnyerni ezt a meccset. A Kaposvártól azt kaptam, amit vártam, tudtam, hogy jó játékoskerettel rendelkezik, ha pedig elkapja a fonalat, akkor komoly szintet képvisel ebben a mezőnyben. Tartottam a meccstől, mivel nem igazán tudunk rotálni, így fejben tompábbak voltak a srácok.

Címkék: tatabánya, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport