Vereséggel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában. A zöld-fehérek a Komáromtól kaptak ki 1-0-ra saját közönségük előtt. A mérkőzés egyetlen találatát Nagy Zalán szerezte a 24. percben.

A középmezőnyben tanyázó kaposváriak szerdán a Tatabánya otthonában lépnek pályára.

Videón a teljes mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC–Komárom VSE 0–1 (0–1)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 260 néző. V.: Jakab Á. (Szkrajcsics P., Sáfárik P.).

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler – Ekker, Heil, Kocsis B., Böndi – Horváth B. (Zólyomi, az 58. percben), Pintér M. (Grabarics, a 70. percben) – Borbély Á., Pintér N., Bíró D. (Szederkényi, az 58. percben) – Mayer Milán. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Komárom VSE: Bánfalvi – Schiller, Nagy T., Horváth M, Jóna (Szecsődi, a szünetben) – Peszmeg (Juhász R., az 55. percben) – Milos (Nagy L., a 70. percben), Köles, Nagy Z., Sandal (Pulai, a 70. percben) – Tóth Gy. (Vincze, a 88. percben). Vezetőedző: László Péter.

Gólszerző: Nagy Z. (a 24. percben).

Sárga lap: Mayer Milán (a 33. percben), Heil (az 55. percben), Ekker (az 56. percben), Grabarics (a 81. percben), illetve Milos (a 69. percben), Pulai (a 80. percben), Schiller (a 89. percben).

Horváth Rudolf: – Először is köszönöm a szurkolók kitartását, hiszen az utolsó percig támogatták a csapatot. Ez sokat jelent, hogy ilyen fájó vereség alkalmával is mellettünk voltak. A mérkőzés nagyon passzívan kezdtük. Tudtuk, hogy a Komárom fő fegyvere a kontra, voltak is veszélyes ellentámadásaik és a góljuk is ebből született. Magunkat okolhatjuk a vereségért, mivel elment úgy a meccsből egy jelentős rész úgy, hogy nem helyeztük kellő nyomás alá az ellenfelet. Ezen változtatunk kell hazai pályán, bárki is az ellenfél fel kell vállanunk a bátor támadójátékot, amit várnak tőlünk. Amit felépítettünk négy-öt fordulón keresztül, illetve a kupában, azt most leromboltuk. Nem szabad keseregni, hiszen szerdán egy kőkemény mérkőzés, egy rangadó vár ránk Tatabányán, ahol egy győzelemmel feledtethetjük ezt az újabb kínos hazai vereséget.

László Péter: – Egy küzdelmes mérkőzés volt, erre számítottunk, hiszen tudtuk az elemzések alapján, hogy nehéz ellenfél a Kaposvár. Mi egy újjáalakuló, fiatalokkal teli csapat vagyunk, amelynek az utolsó percig küzdenie kell a pontokért. Ezt ezen a meccsen is láthatták a szurkolók, hogy egy csupaszív csapat vagyunk.

Címkék: komárom, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport