Az első küldöttségek már a hétvégén megérkeztek városunkba és a csapatok szakértő szemmel derítették fel a tavat és az előkészített versenypályát vagy nézték meg, változott-e valami legutóbbi látogatásuk óta. Akadtak olyanok, akik már az öt évvel ezelőtti világversenyen is itt voltak és persze a nemzetközi felvezető viadal, az augusztusi Deseda Open indulói is ismerősként köszöntötték a szervezőket.

Az ünnepélyes megnyitón a Nemzetközi Édesvizi Sporthorgász Szövetség elnöke, Ugo Claudio Matteoli, Kaposvár alpolgármestere, Dér Tamás, a Magyar Országos Horgász Szövetség versenysportszakági irodavezető-helyettes, Polyák Csaba, valamint a Kaposvári Sporthorgász Egyesület elnöke, Kozári Miklós köszöntötte a résztvevőket.

A Somogy Táncegyüttes pedig szatmári botolóval, verbunkkal és csapással, valamint vajdaszentiványi táncokkal üdvözölte a világverseny indulóit.


Megnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó VilágbajnokságotMegnyitották a XXII. Pontyfogó Világbajnokságot
Megnyitották a XXII. Pontyfogó Világbajnokságot
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: pontyfogó, világbajnokság, Deseda, sport